Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Το 3rd Handmade Crafts Bazaar στη Χαλκίδα

Το 3rd Handmade Crafts Bazaar θα γίνει στη Χαλκίδα με διοργανωτή την  V² - Vsquared Events το  Σάββατο  στις  8:00 μ.μ. στην προβλήτα Αγίου Νικολάου στην Παραλία Χαλκίδας
Πρόκειται για συνάντηση Χαλκιδέων δημιουργών που θα σας εντυπωσιάσουν με τα χειροποίητα αντικείμενά τους! 

Κοσμήματα, αξεσουάρ, υποδήματα, διακοσμητικά!! Ελάτε να κάνετε τις αγορές σας στην... Χαλκίδα by night!! 

Στην  όμορφη προβλήτα της Χαλκίδας  το Σάββατο 6 Ιουλίου θα φιλοξενήσει τους πάγκους των δημιουργών! Μπορείτε να κάνετε τη βόλτα σας και μη ξεχάσετε να φέρετε τη φωτογραφική σας μηχανή!

Μπορείτε να βρείτε:
Πολύχρωμες δημιουργίες από τη νέα καλοκαιρινή συλλογή της Κατερίνας Χρυσόγλου, με ασήμι, μπρούτζο, πλεξιγκλάς και ημιπολύτιμες πέτρες. — μαζί με Katerina Chrysoglou-Handmade Jewellery.

Τα στολίδια της Κλο Κλο!! Δημιουργίες από χαρτί (Paper jewels) αλλά και βραχιόλια από πολυμερή πηλό και χειροποίητες χάντρες! — μαζί με Stolidia Kloklo.



Στο bazaar το Σάββατο θα βρείτε και το πάγκο της Εφτάχρωμης Πολιτείας! Εκεί εκτός από ιδιαίτερες δημιουργίες που θα βρείτε θα μπορέσετε να ενημερωθείτε και για τα μαθήματα που διεξάγονται στο χώρο του εργαστηρίου της Πολιτείας! — μαζί με Rodoula Samartzi.

Άκρως καλοκαιρινή διάθεση από την ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων που επιλέγει η Πέννυ Χρηστίδη για τα σανδάλια της! — Μαζί με Charm και με Christidi Penny.

Από τη φετινή καλοκαιρινή συλλογή της Μαρίας Αποστόλου, αστερίες φτιαγμένοι σε ασήμι, για να φορεθούν σαν μενταγιόν, δαχτυλίδι ή σκουλαρίκια!! — μαζί με CREATE-by Maria Apostolou.




LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...