Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Ανεξάρτητοι Έλληνες: Τώρα κλαίνε με μαύρο δάκρυ πάνω από το «πτώμα» του ΤΕΙ Χαλκίδας

Εμείς οι Ανεξάρτητοι  Έλληνες Κεντρικής Εύβοιας από  την πρώτη στιγμή αντιδράσαμε στο απαράδεκτο σχέδιο «Αθηνά» για την τριτοβάθμια εκπαίδευση και ειδικότερα στην υποβάθμιση του ΤΕΙ Χαλκίδας. Συμμετείχαμε σε όλες τις διαμαρτυρίες και αντιδράσεις που είχαν οργανώσει οι τοπικοί φορείς και οι φοιτητές κατά του σχεδίου. Ποτέ δεν πιστέψαμε τις διαβεβαιώσεις και τους εφησυχασμούς που εκστόμιζαν Υπουργοί, κυβερνητικοί βουλευτές και οι «εγχώριοι» παρατρεχάμενοί τους σε δημοτικά συμβούλια, και σε  γενικές συνελεύσεις των φοιτητών ότι θα αναβαθμιστεί το ΤΕΙ Χαλκίδας και η έδρα του θα παραμείνει στα Ψαχνά. 

Δυστυχώς για την Παιδεία  και την Εύβοια, επιβεβαιωθήκαμε!!!

Το ΤΕΙ Χαλκίδας υποβαθμίστηκε και επισήμως από την Κυβέρνηση των Μνημονίων, αφού εγκρίθηκε από το Συμβούλιο της Eπικρατείας το Προεδρικό Διάταγμα που χαρίζει κυριολεκτικά την έδρα του στη Λαμία.

Τώρα, όλοι αυτοί που με περισσή  κομπορρημοσύνη, αλαζονεία και ύφος χιλίων καρδιναλίων διαβεβαίωναν το αντίθετο και καθησύχαζαν τους ανησυχούντες, επίσημα ή ανεπίσημα, κλαίνε με μαύρο δάκρυ πάνω από το «πτώμα» του ΤΕΙ Χαλκίδας.

Όσα κροκοδείλια δάκρυα κι αν ρίξουν έχουν συμμετοχή στο «έγκλημα» που διαπράχθηκε σε βάρος της Παιδείας και της υποβάθμισης του ΤΕΙ Χαλκίδας.

Ο Ευβοϊκός λαός θα τους κρίνει!
Μόνο πίκρα  και οργή…"

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...