Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

"Τύμπανο , τρομπέτα και κόκκινα κουφέτα " από το 26ο δημοτικό σχολείο Χαλκίδας

Η θεατρική ομάδα του 26ου δημοτικού σχολείου Χαλκίδας παρουσιάζει στο θέατρο Παπαδημητρίου την Κυριακή 16-6-2013 και ώρα 7:00 μ.μ. τη θεατρική παράσταση - μιούζικαλ : "Τύμπανο , τρομπέτα και κόκκινα κουφέτα " του Γιάννη Ξανθούλη και σε μουσική του Πάνου Στέλιου διευθυντή του δημοτικού ωδείου.

Τη σκηνοθεσία της παράστασης έχει αναλάβει η κα Ράνια Νταλαχάνη, τη σκηνογραφία ο κος Βασίλης Βαλέρης. Στην παράσταση πιάνο θα παίξει η Σοφία Βαλέρη.

Οι ηθοποιοί της παράστασης είναι οι μαθήτριες : Αντωνίου Τζίνα , Αντωνίου Μαριλέτα , Ρέντζη Φραντζέσκα , Καπενή Μαρία , Μπόζου Μελίνα , Κουλογιάννη Ευαγγελία , Κουλογιάννη Ζωή , Κουλογιάννη Παναγιώτα , Γουρνή Ιωάννα , Ξύδη Γιώτα , Παπασωτηρίου Μαρία , Θεοδώρου Αθηνά , Θεοδώρου Γιάννα , Παράκατη Βασιλική.

Στην πραγματοποίηση της παράστασης σημαντική βοήθεια πρόσφερε η δασκάλα κα Χαίδω Κυριακού , και η μητέρα κα Βούλα Μπαρσάκη.

Προαιρετικά οι θεατές της παράστασης μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα για την ενίσχυση του κοινωνικού έργου της Ιεράς Μητρόπολης Χαλκίδας.

Θερμές ευχαριστίες σε όλους τους συντελεστές της παράστασης από το Δ.Σ του συλλόγου γονέων - κηδεμόνων του σχολείου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...