Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κεντρικής Εύβοιας


Την Τετάρτη 15 Μαΐου 2013 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κεντρικής Εύβοιας στη Χαλκίδα, η προγραμματισμένη συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής.

Στη συνεδρίαση συζητήθηκαν εκτενώς τα προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους της Εύβοιας, ενώ τα διάφορα εξειδικευμένα θέματα ανατέθηκαν στους υπεύθυνους τομέων δράσης της Συντονιστικής Επιτροπής για περαιτέρω επεξεργασία με τους αρμόδιους βουλευτές του Κινήματος.



Η συζήτηση συνεχίστηκε με την ανάλυση των δεκάδων προβλημάτων που έχουν προκαλέσει στις τοπικές κοινωνίες, το κλείσιμο εργοστασίων και μικρομεσαίων επιχειρήσεων, η ξηρασία στις τοπικές αγορές, η «φεουδαρχική» συμπεριφορά της τρικομματικής Κυβέρνησης με αποφάσεις που παίρνονται χωρίς διαβούλευση, όπως για παράδειγμα η υποβάθμιση του ΤΕΙ Χαλκίδας και η μελέτη για το χωροταξικό.

Η συνεδρίαση θα επαναληφθεί την επόμενη εβδομάδα και καλούμε τους πολίτες ή τους φορείς του νομού μας, να απευθύνονται στη Συντονιστική Επιτροπή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κεντρικής Εύβοιας έτσι ώστε να καταγραφούν οι ιδέες, οι προτάσεις και οι προβληματισμοί τους.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...