Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Βρέθηκε ο οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε τον 57χρονο στον Μαλακώντα


Εξιχνιάσθηκε μετά από εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα του Τμήματος Τροχαίας Χαλκίδας, θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα με παράσυρση πεζού και εγκατάλειψη, που συνέβη στην περιοχή Μαλακώντα Ερέτριας Ευβοίας.

Ειδικότερα, περίπου στις 12:30΄ το μεσημέρι της 28-04-2013, βρέθηκε στo 18o χλμ. της επαρχιακής οδού Χαλκίδας - Λεπούρων (περιοχή Μαλακώντα Ερέτριας), νεκρός ένας 57χρονος ημεδαπός. Σύμφωνα με την αυτοψία που διενεργήθηκε στον τόπο του συμβάντος, αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια και διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος του 57χρονου προκλήθηκε συνεπεία τροχαίου ατυχήματος .

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα που διεξήγαγε το Τμήμα Τροχαίας Χαλκίδας, ο θανών το βράδυ της 27-04-2013 αναχώρησε πεζός από οικία φιλικού του προσώπου, που βρίσκεται πλησίον του τόπου που βρέθηκε νεκρός, με σκοπό να μεταβεί στην οικία του, πλην όμως παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο και εγκαταλείφθηκε, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Στο πλαίσιο της ενδελεχούς έρευνας, σε συνδυασμό με την συλλογή και κατάλληλη αξιοποίηση ευρημάτων που περισυνελέγησαν από τον τόπο του ατυχήματος, προέκυψε ότι ο 57χρονος παρασύρθηκε από Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 79χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για πρόκληση θανατηφόρου τροχαίου ατυχήματος με εγκατάλειψη.

Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Τροχαίας Χαλκίδας, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...