Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Δύο νεαροί είχαν ρημάξει στις κλοπές τις Πετριές Αλιβερίου

Εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις κλοπών – διαρρήξεων, που διαπράχθηκαν στις αρχές Φεβρουαρίου του 2013, σε οικία και αποθήκη, στην περιοχή Πετριές Αλιβερίου Ευβοίας.

Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο  υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 29 και 27 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές.

Ειδικότερα στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψε ότι οι δύο δράστες εισήλθαν σε οικόπεδο, ιδιοκτησίας 76χρονου ημεδαπού και αφού παραβίασαν πόρτα αποθήκης, αφαίρεσαν από το εσωτερικό της μία εξωλέμβια μηχανή, δύο γεννήτριες πετρελαίου και δύο εργαλειοθήκες, συνολικής αξίας άνω των 6.000 ευρώ.

Στη συνέχεια παραβίασαν παράθυρο κουζίνας εξοχικής κατοικίας, ιδιοκτησίας 56χρονου ημεδαπού και αφαίρεσαν πλήθος ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, εργαλεία, είδη ρουχισμού και άλλα αντικείμενα, συνολικής αξίας άνω των 4.000 ευρώ κατά δήλωση του ιδιοκτήτη .

Τις αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Αλιβερίου, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...