Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Μητρόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ) από Μαντούδι: Η σύνταξη θα φτάσει τα 360 ευρώ


Πολιτική Εκδήλωση με την παρουσία του Βουλευτή Αλέξη  Μητρόπουλου, το μέλος της ΚΕ Διονύση  Τεμπονέρα και το μέλος της  ΝΕ Νίκο Μακρυπούλια, πραγματοποίησε ο  ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ ΒΚ Εύβοιας το Σάββατο 20 Απριλίου στο Δημαρχείο του Μαντουδίου.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Συντονιστής  της τοπικής γραμματείας Βασίλης Παζάρας και παρακολούθησαν πολλοί κάτοικοι του Μαντουδίου και των γύρω περιοχών.

Ο Αλέξης Μητρόπουλος ανέλυσε το πόσο καταστροφικά είναι τα μνημόνια στην διάλυση του κοινωνικού κράτους και των εργασιακών σχέσεων. Διάβασε αποσπάσματα από αυτά και τις συνέπειες που θα έχουν στην καθημερινή ζωή των εργαζομένων, των συνταξιούχων και ολόκληρου του λαού. Ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους ότι η σύνταξη θα φτάσει τα 360 ευρώ, ενώ για να πάρουν την δόση έκοψαν φέτα Ελλάδας, παρέδωσαν την εθνική κυριαρχία και εξομοιώνουν τους μισθούς με αυτούς της Βουλγαρίας. «Για να του πάρουν βίαια τον πλούτο του Ελληνικού Λαού τον κατάτρομοκράτησαν μέσω των τηλεοπτικών αστέρων» τόνισε χαρακτηριστικά. Και κατέληξε «είναι απορίας άξιο πως ένας λαός τόσο περήφανος, τόσο ιστορικός, τόσο ευφυής, τόσο μαχητικός, υπομένει τέσσερα χρόνια και δέχεται να του πάρουν ότι κέρδισε τα τελευταία εκατό»

Ο Νίκος Μακρυπούλιας αναφέρθηκε στις επιπτώσεις από τις μακροχρόνιες δράσεις που απορρέουν από την πολιτική ηγεσία και έχουν σχέση με την υγεία και το περιβάλλον.

Ακολούθησε ένας πλούσιος διάλογος με  ερωτήσεις και τοποθετήσεις από τους παρευρισκομένους για τις  θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, όσο αφορά την ανάπτυξη, τον δημόσιο τομέα, τις αγροτικές συντάξεις κ.α.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...