Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Στην Κύμη ο 3ος Ημιτελικός Γύρος, για την ανάδειξη των καλύτερων πιάτων


Την Κυριακή 21 Απριλίου 2013 και ώρα 14.00, στο Ξενοδοχείο «Κymi Palace» στην Κύμη θα λάβει χώρα ο 3ος Ημιτελικός Γύρος, για την ανάδειξη των καλύτερων πιάτων από τις συνταγές της Κεντρικής Εύβοιας, τα οποία θα προκριθούν για την τελική Φάση του Πανευβοϊκού διαγωνισμού ανάδειξης του πιο χαρακτηριστικού πιάτου της Εύβοιας.

Σκοπός της διαδικασίας του διαγωνισμού που διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Εύβοιας, σε συνεργασία με τον Τομέα Μαγειρικής – Ζαχαροπλαστικής του IEK PRAXIS και την ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ, είναι η αναζήτηση των τοπικών συνταγών της Εύβοιας, η ανάδειξη του πιο χαρακτηριστικού τοπικού φαγητού, πρωινού και γλυκού και η καθιέρωση τους, ως αναγνωρίσιμων τοπικών χαρακτηριστικών του νησιού.

Βασικός στόχος του διαγωνισμού είναι η απόκτηση ταυτότητας της Εύβοιας , μέσα από τα προϊόντα και τις γεύσεις της.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...