Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Η SUPERFOODS στο Πήλι Ευβοίας

Η νέα έδρα της εταιρείας ASTRA MEDICAL HELLAS SUPERFOODS βρίσκεται στο Πήλι Ευβοίας, το μικρό παραθαλάσσιο χωριό του Δήμου Κηρέως, στη Βόρεια Εύβοια, σε νέες εγκαταστάσεις με γραφεία έκτασης 330 τ.μ. Η SUPERFOODS είναι μεταξύ άλλων η δημιουργός των προϊόντων Ιπποφαές EUBIAS™, Σπιρουλίνα Gold EUBIAS™, Βασιλικός Πολτός EUBIAS™, Κάψουλες Κανέλας Extra EUBIAS™, Ομανίτους™ και Umbrella Policosanol.

Στις νέες εγκαταστάσεις περιλαμβάνεται τμήμα έρευνας και ανάπτυξης, καθώς και χώροι καλλιέργειας. Τέλος, εντός του 2013 θα δοθεί η ευκαιρία στο ευρύ κοινό να επισκέπτεται τις εταιρικές καλλιέργειες όπου θα πληροφορείται για τους φυσικούς τρόπους καλλιέργειας των φυτών.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Γιάννης Λιακόπουλος ήταν ο πιο θερμός υποστηρικτής της απόφασης μετεγκατάστασης, καθώς θεωρεί πως τα στελέχη που εκπροσωπούν την εταιρεία, θα πρέπει να βρίσκονται δίπλα στο χώρο παραγωγής και ανάπτυξης των φυτών. Τα γραφεία είναι κατασκευασμένα με ένα ιδιαίτερο και πρωτότυπο concept που θυμίζει σαλέ ενώ η επαφή με τη φύση βοηθά στην καλύτερη διαχείριση του χρόνου των στελεχών και την ενασχόληση με δραστηριότητες και σπορ που απαιτούν το φυσικό στοιχείο!

Ο κ. Γιάννης Λιακόπουλος δήλωσε σχετικά: «Το όραμά μας για την προσφορά πρωτοποριακών φυσικών προϊόντων που συμβάλλουν στην υγιεινή διατροφή και την καλύτερη υγεία, γίνεται πράξη με την δημιουργία εγκαταστάσεων δίπλα στη φύση. Τα νέα γραφεία αποτελούν την φυσική εξέλιξη της εταιρείας μας».

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...