Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

gohalkida: Ενημερώσου ηλεκτρονικά για τη Χαλκίδα

Ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού & Περιβάλλοντος  Χαλκίδας, στα πλαίσια της αμεσότερης ενημέρωσης και εξυπηρέτησης των Πολιτών, Συλλόγων, φορέων κλπ.. δημιούργησε μια νέα μοντέρνα ιστοσελίδα, στη Δ/νση: www.gohalkida.gr , καθώς και σελίδα στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης facebook, με την ονομασία:Gohalkida, στα οποία πέραν των δραστηριοτήτων του οργανισμού μας, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις πολιτιστικές – αθλητικές δομές και δράσεις, καθώς και να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να υποβάλετε τα αιτήματα σας.

Η σελίδες μας είναι στη φάση ολοκλήρωσης και καθημερινά εμπλουτίζονται με νέο υλικό, ώστε στην τελική της μορφή και δομή και να καλύπτει του τομείς:«ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΠΡΟΒΟΛΗ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ, ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ»

Η δυνατότητες που  παρέχει η ηλεκτρονική πληροφορία, πέραν της εξοικονόμησης οικονομικών πόρων του οργανισμού (ταχυδρομικά έξοδα, έντυπο υλικό κλπ) μας δίνει τη δυνατότητα μιας πιο άμεσης επικοινωνίας μαζί σας και ενημέρωσης για θέματα που σας αφορούν, όπως: Πολιτιστικές - Αθλητικές εκδηλώσεις, περιβαλλοντολογικές δράσεις κλπ.

Στα πλαίσια αυτά, όσοι δημότες, φορείς, σύλλογοι και μέλη τους.. επιθυμούν να συμπεριληφθούν στο αρχείο του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου…μπορούν να μας αποστείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα (E-MAIL) στη διεύθυνση: dchalkis@otenet.gr με την αναγραφή: «Επιθυμώ να ενημερώνομαι ηλεκτρονικά».

Τα στοιχεία διαχειρίζεται το Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων και σεβόμενοι τα προσωπικά δεδομένα, θα παραμείνουν αποκλειστικά στη δικαιοδοσία του ΔΟΑΠΠΕΧ και τα μηνύματα θα έχουν ενημερωτικό χαρακτήρα και ΜΟΝΟ.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...