Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

ΠΑΜΕ Εύβοιας: Να μη θυσιαστούν και άλλα παιδιά στο βωμό του κέρδους.


Η Γραμματεία Εύβοιας του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στο συνάδελφο Πολυχρόνη και την οικογένειά του που το παιδί τους δολοφονήθηκε από τους βιομήχανους – εφοπλιστές – τραπεζίτες και τους αυλικούς τους. Θερμά συλλυπητήρια και στην άλλη οικογένεια από τα Χανιά, του 2ου δολοφονημένου φοιτητή.

Οι δολοφονίες αυτές  δεν είναι μεμονωμένο γεγονός. Ο λαός μας στερείτε τη θέρμανση, την υγεία, τη διατροφή, την παιδεία και άλλες βασικές ανάγκες της ζωής του. Την ίδια στιγμή πακτωλός χρημάτων κατευθύνεται στις τσέπες της πλουτοκρατίας για να μην πέσει το ποσοστό του κέρδους. Αυτή είναι η αιτία.

Οι 2 δολοφονημένοι φοιτητές, οι 3 που βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση να είναι η αφορμή να σηκώσουν το μπόι τους οι εργαζόμενοι και ο λαός. Να οργανωθεί στους τόπους δουλειάς και τις γειτονιές. Να βάλει άμεσο στόχο να πάρει την εξουσία, για να οργανώσει την ανάπτυξη του τόπου με κριτήριο τις ανθρώπινες ανάγκες και όχι το κέρδος. Για να μη θυσιαστούν και άλλα παιδιά στο βωμό του κέρδους.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...