Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Πολιτικά ραντεβού του Γιαννούκου για την λειτουργία του Καλλικράτη.


Ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Χαλκίδας κ. Θεόδωρος Γιαννούκος ως μέλος της Κεντρικής Ένωσης Προέδρων Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων Ελλάδος, γνωστοποιεί τις δράσεις της ένωσης που αφορούν την λειτουργία του Καλλικράτη.

Στα πλαίσια της αντιμετώπισης προβλημάτων  και δυσλειτουργιών που προκύπτουν από την εφαρμογή αυτού οι εκπρόσωποί της πραγματοποιούν συναντήσεις  με τους πολιτικούς αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων, θέτοντας  τους θεσμικά  θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης  όσο και προτάσεις που αφορούν  την βελτίωση και αποτελεσματικότερη λειτουργία του Καλλικράτη.      

Η πρώτη μας συνάντηση πραγματοποιήθηκε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς, κ. Φ. Κουβέλη με τον οποίο υπήρξε ταύτιση απόψεων αναφορικά με τα προβλήματα από την έως σήμερα λειτουργιά του Καλλικράτη. Πρόθεση του είναι στο συνέδριο του κόμματος του να προσκληθούμε προκειμένου να αναπτύξουμε και εκεί τις απόψεις μας.

Η επομένη συνάντηση μας πραγματοποιήθηκε  στην Βουλή με την κοινοβουλευτική  ομάδα της Χρυσής Αυγής, όπου αφού συζητήσαμε τα προβλήματα του Καλλικράτη με τα οποία συμφώνησαν, καταθέσαμε τις προτάσεις μας  τις οποίες και θα επεξεργαστούν.
Στο υπουργείο Εσωτερικών και σε πολύ θερμό κλίμα συναντήσαμε  τον ειδικό σύμβουλο του Υπουργού, σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης, κ. Ράζο με τον οποίο είχαμε μια εποικοδομητική πρώτη συνάντηση και γνωριμία προκειμένου να προετοιμάσουμε την συνάντηση μας με τον Υπουργό τις επόμενες ημέρες.
Τέλος  σε εξαιρετικό κλίμα  πραγματοποιήθηκε συνάντηση με βουλευτές  του ΣΥΡΙΖΑ και  τον υπεύθυνο σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης  κ. Τζόκα , όπου επίσης υπήρξε ταύτιση απόψεων για τις δυσλειτουργίες και τα προβλήματα που δημιούργησε ο Καλλικράτης .

Το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν συναντήσεις και με τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...