Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

"Μπούκαρε" η Αστυνομία στη ΔΟΥ Καρύστου - Φουντώνει ο "εμφύλιος" Κύμης - Αλιβερίου


Έφοδο στην ΔΟΥ Καρύστου έκαναν ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας. Δυνάμεις της ομάδας ΟΠΚΕ βρέθηκαν στο κτίριο και έριξαν τον τοίχο που είχαν χτίσει οι κάτοικοι στην είσοδο της δημόσιας υπηρεσίας.

Με την συμβολή της Αστυνομίας και παρουσία του προϊσταμένου της Υπηρεσίας, πήραν έγγραφα και σφραγίδες.

Και ενώ στη Κάρυστο η κατάληψη έληξε άδοξα "φουντώνει" ο "εμφύλιος" ανάμεσα στο Αλιβέρι και τη Κύμη.Ο εμπορικός σύλλογος Αλιβερίου προτείνει η ΔΟΥ Κύμης να μεταφερθεί στην περιοχή του Αλιβερίου προκειμένου να γλυτώσουν την ταλαιπωρία οι πολίτες που έρχονται από την Νότια Εύβοια.

"Μια ΔΟΥ Α΄Τάξεως που θα μπορεί να παρέχει αποτελεσματικές και πλήρεις υπηρεσίες προς όλους τους πολίτες του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου και του Δήμου Καρύστου. Μια ΔΟΥ που η έδρα της δεν μπορεί να είναι άλλη απ’ την, κεντροβαρική και ισόρροπα οριοθετημένη, ευρύτερη περιοχή του Αλιβερίου. Η λύση αυτή όπως μέχρι σήμερα έχει διαφανεί έχει τη στήριξη της συντριπτικής πλειοψηφίας των φορέων και των κατοίκων της Νότιας Εύβοιας και εξασφαλίζει ισόρροπα υπηρεσίες προς όλους τους πολίτες." τονίζει  δελτίο τύπου που υπογράφει ο Γιώργος Παλαιολόγος.

Από την πλευρά τους οι εμπορικοί σύλλογοι Κύμης, και Κονιστρών, δεν δέχονται με τίποτα την μεταφορά της έδρας της εφορίας της Κύμης.

Υποστηρίζουν πως η Κύμη, είναι πρωτεύουσα της επαρχίας Καρυστίας, ιστορική έδρα του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου και έδρα της Ι. Μητρόπολης Καρυστίας και Σκύρου, με ιστορία άνω των 3.000 ετών και γενέτειρα του ευεργέτη της ανθρωπότητας Γεώργιου Ν. Παπανικολάου, και επί δεκαετίες αποτελεί κέντρο διοικητικών υπηρεσιών

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...