Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Φως στη Δολοφονία του Αξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού

Το θρυλικό και πολυβραβευμένο Φως στο Τούνελ υπόσχεται να καθηλώσει για άλλη μια φορά τους λάτρεις της έρευνας και του μυστηρίου.

Tunnel of Thessaloniki's Metro.
Tunnel of Thessaloniki's Metro. (Photo credit: Wikipedia)
Αυτή την  Παρασκευή 18 Ιανουαρίου, το Φως στο Τούνελ ταξιδεύει για δεύτερη εβδομάδα στη Σαλαμίνα και αποκαλύπτει τα στοιχεία που οδηγούν στη λύση ενός γρίφου. Ένας αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού δολοφονημένος μέσα στο αυτοκίνητό του στην ακροθαλασσιά. Η φίλη του που τον συνόδευε, αγνοούμενη… Μάρτυρες-κλειδιά, τους οποίους εντόπισε η εκπομπή, φωτίζουν το σκοτάδι γύρω από τον δολοφόνο και απαγωγέα του νεαρού ζευγαριού. Τι είδε ο ερασιτέχνης ψαράς τη νύχτα του διπλού εφιάλτη; Τι άκουσαν μάρτυρες την ώρα της επίθεσης; Πώς εξαφάνισαν τη νεαρή μητέρα;

Το Φως στο Τούνελ επιχειρεί να φωτίσει και μια ακόμη ιδιαίτερη υπόθεση, την εξαφάνιση μιας εύπορης γυναίκας από την Κύπρο. Η 39χρονη Μαρία Κακογιάννη από τη Λεμεσό, μητέρα ενός αγοριού δυόμιση ετών, αγνοείται από τις 11 Απριλίου 2012. Το αυτοκίνητό της, ένα κόκκινο τζιπ, βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στη παραλία Lady’s Smile της Λεμεσού. Γρίφος παραμένει το σημείωμά της, που εμφάνισε στους συγγενείς ο σύζυγός της.

Φως στο Τούνελ, κάθε Παρασκευή στις 23:00, στον Alpha.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...