Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

8 σπίτια σε Ιστιαία και Ωρεούς διέρρηξε 30χρονος από τα Λιόσια

Οκτώ σπίτια σε Ιστιαία και Ωρεούς διέρρηξε το καλοκαίρι ένας 30χρονος από τα Λιόσια που συνελήφθη από το Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας.

Με τη σύλληψή του εξιχνιάσθηκαν οκτώ (8) περιπτώσεις κλοπών – διαρρήξεων και μία απόπειρα κλοπής σε οικίες στην ευρύτερη περιοχή της Ιστιαίας και στους Ωρεούς Ευβοίας

Δράστης είναι ένας 30χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές.

Εξιχνιάστηκαν, μετά από εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα, του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας, οκτώ (8) περιπτώσεις κλοπών – διαρρήξεων και μία απόπειρα κλοπής σε οικίες, που είχαν διαπραχθεί από έναν 30χρονο ημεδαπό ROMA τους καλοκαιρινούς μήνες του 2012, στην ευρύτερη περιοχή της Ιστιαίας και στους Ωρεούς Ευβοίας.
Ειδικότερα στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψε ότι ο 30χρονος δράστης κατά το χρονικό διάστημα από 21-06-2012 έως και 05-08-2012 διέπραξε, παραβιάζοντας με λοστό:
• πέντε (5) κλοπές διαρρήξεις σε οικίες στην ευρύτερη περιοχή της Ιστιαίας Ευβοίας και
• τρεις (3) κλοπέςδιαρρήξεις και μία (1) απόπειρα κλοπής σε οικίες στους Ωρεούς Ευβοίας.
Η λεία που αποκόμισε από την παράνομη δράση του είναι κυρίως κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα και χρηματικά ποσά.
Από την συστηματική και μεθοδική έρευνα που διεξήγαγε το Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας, σε συνδυασμό με την συλλογή και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και πληροφοριών, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας του 30χρονου δράστη, ο οποίος είναι κάτοικος Άνω Λιοσίων Αττικής και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
Τις αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας. 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...