Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Βροντερό όχι στην κατάργηση δημοσίων υπηρεσιών στην Κύμη

Εργαζόμενοι, επαγγελματίες, εκπρόσωποι φορέων και πολίτες της Κύμης με πρωτοβουλία του Δημάρχου Κύμης –Αλιβερίου Δημήτρη Θωμά (φωτό), συγκεντρώθηκαν την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου στο στο Δημαρχείο Κύμης, για να διατρανώσουν την αντίθεσή τους στην επικείμενη κατάργηση της Δ.Ο.Υ. Κύμης.

Όλοι είπαν βροντερό OXI στην κατάργηση της ΔΟΥ, αλλά και  στην φημολογούμενη κατάργηση των Ειρηνοδικείων, που λειτουργούν στη περιφέρεια του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου (Κύμης – Αυλωναρίου- Αλιβερίου), σε ιδιόκτητα κτίρια από εκατό και πλέον χρόνια.

Επίσης εξέφρασαν την δαφωνία τους με την κατάργηση του ΙΚΑ Αλιβερίου και Κύμης, του ΟΑΕΕ Αλιβερίου, της Ηλεκτρομηχανικής Κύμης και του Νοσοκομείου Κύμης. Σε ψήφισμα, που εξέδωσαν τονίζουν ότι:

«Απαιτούμε να παραμείνουν οι Δημόσιες Υπηρεσίες στο Δήμο μας. Να συνεχίσουν να λειτουργούν όπως γινόταν μέχρι σήμερα προς όφελος των δημοτών μας. Η ανάπτυξη της περιφέρειας, δεν επιτυγχάνεται με το κλείσιμο υπηρεσιών, αλλά με την αποκέντρωση και την ουσιαστική στήριξη των Υπηρεσιών, προκειμένου να αναβαθμιστεί η ποιότητα ζωής των πολιτών μας και ειδικά  τώρα που η οικονομική κρίση στρέφει τον πληθυσμό σε επιστροφή στην επαρχία.


 Εκφράζουμε την ισχυρή βούληση μας για συνέχιση της λειτουργίας της Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας (Δ.Ο.Υ)  στην Κύμη,  καθώς και όλων των δημόσιων υπηρεσιών του Δήμου μας.»

  egnomi.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...