Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Παραιτηθηκε, μετά από πιέσεις ο γραμματέας της Ν.Ε. της ΔΗΜΑΡ

Κάτω από την πίεση των άλλων μελών της ΔΗΜΑΡ αναγκάστηκε σε παραίτηση  ο γραμματέας της Ν.Ε. του κόμματος Άλκης Παύλοβιτς.

Η πίεση αυτή που εκδηλώθηκε και με την  παραίτηση της Ελένης Αλατά - Καραγιάννη κορυφώθηκε και από την παρέμβαση του Γραμματέα του κόμματος Σπύρου Λυκούδη.

Μη έχοντας άλλη λύση ο γραμματέας της ΔΗΜΑΡ παραιτήθηκε και σε ανακοίνωσή του επικαλείται όσα είχε δηλώσει στην οργάνωση αλλά και δημόσια η Ελένη Αλατά - Καραγιάννη αλλά και άλλοι συνυποψήφιοι που έβαλαν θέμα  ηθικής τάξης μια και ΔΕΝ μπορούσε να είναι γραμματέας και ταυτόχρονα υποψήφιος.

Έπρεπε , όμως να προκληθεί μεγάλη αναστάτωση και να παραιτηθεί η Αλατά για να καταλάβει τα αυτονόητα ο κ. Παύλοβιτς.

Στην ανακοίνωσή του (που ΔΕΝ μας κοινοποίησε) αναφέρει τα εξής:

"Για λόγους ηθικής τάξεως παραιτήθηκε από τα καθήκοντα του, στην προεκλογική περίοδο, ο γραμματέας της Δημοκρατικής Αριστεράς Εύβοιας ο Αλέξανδρος Παύλοβιτς, ο οποίος θα είναι και υποψήφιος βουλευτής στις εκλογές.

Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του, παραιτήθηκε από τις προεκλογικές αρμοδιότητες: "προκειμένου να αντιμετωπίζομαι στον αυτό βαθμό ισότητας  ως προς την προβολή, με τους άλλους συνυποψήφιους μου των εθνικών εκλογών."

Κατόπιν εισήγησης του ιδίου, που εγκρίθηκε από τη Νομαρχιακή Οργάνωση, τις αρμοδιότητες αυτές θα αναλάβει τριμελής επιτροπή, αποτελούμενη από τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ Ηλία Καπράλο, Στάθη Κουρνιώτη και Χρήστο Χατόλα.

Η απόφαση του κ. Παύλοβιτς να παραιτηθεί από τις προεκλογικές αρμοδιότητες υλοποιήθηκε μετά από συμφωνία και του Σπύρου Λυκούδη, Γενικού Γραμματέα του κόμματος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Και για να τελειώνουμε με αυτόν τον κύριο : Οι κομματικές ανακοινώσεις ΠΡΕΠΕΙ να στέλνονται σε όλα τα μέσα και όχι μόνο σε αυτά που βάζουν την φωτογραφία του. Αρκετά με τα καπρίτσια και τους δογματισμούς του.Καιρός να συνέλθει και να λειτουργήσει δημοκρατικά και κομματικά. Αλλιώς η πόρτα είναι ανοιχτή και τα σκυλιά δεμένα.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...