Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Χωρίς ρεύμα τα Ψαχνά, Μακρυμάλλη και άλλες περιοχές.


Μεγάλη ήταν η  ταλαιπωρία των κατοίκων των Ψαχνών αλλά και πολλών ακόμη τοπικών διαμερισμάτων της Μεσσαπίας  αφού έμειναν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα   από τις 11:30 το πρωί λόγω βλάβης που είχε κάποιο καλώδιο της ΔΕΗ. 

Η βλάβη βέβαια αποκαταστάθηκε μιάμιση ώρα αργότερα.

Η διακο΄πή έγινε γιατί κάηκε μετασχηματιστής με αποτέλεσμα να παραμείνουν πολλές ώρες χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.

Το ηλεκτρικό ρεύμα στην πόλη των Ψαχνών "ήλθε" λίγο μετά τις 16:00 αλλά  στον οικισμό Μακρυμάλλη αλλά και σε πολλά τοπικά διαμερίσματα της Μεσσαπίας το πρόβλημα συνεχίζεται, αφού παραμένουν χωρίς  ηλεκτρικό ρεύμα μέχρι και αυτή τη στιγμή.

Αυτό είχε ως συνέπεια να δημιουργηθούν πολλά προβλήματα σε επαγγελματίες, καταστηματάρχες , επιχειρήσεις αλλά και πολίτες που κατοικούν στην ευρύτερη περιοχή. Χαρακτηριστικά κάποιοι από αυτούς μας ανέφεραν:

"Σήμερα η κατάσταση ήταν τραγική. Ο τζίρος μας λόγω της διακοπής ρεύματος γνώρισε την σημερινή ημέρα κατακόρυφη πτώση. Δεν είναι πράγματα αυτά. Σε άλλες χώρες του κόσμου ένα τέτοιο πρόβλημα θα είχε αποκατασταθεί μέσα σε λίγα λεπτά και εδώ χρειάστηκε τόσες ώρες. Η ζημία που υποστήκαμε εμείς ποιος θα μας την πληρώσει";

Επίσης ανέφεραν: " Εμείς πληρώνουμε τη ΔΕΗ για να μας παρέχει υπηρεσίες ρεύματος ανάλογες με αυτές που πρέπει , αλλά απ' ότι και εσείς βλέπετε αυτές δεν παρέχονται. Και μετά θέλουν και αύξηση των τιμολογίων, αν είναι δυνατόν".

Με πληροφορίες από το messapianews.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...