Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Αναγνωστάκης: «Θα πρέπει να υπάρξει πολιτική αναζήτηση ευθυνών» για τη λίστα Λαγκάρντ

«Θα πρέπει να υπάρξει πολιτική αναζήτηση ευθυνών» για τη λίστα Λαγκάρντ, τόνισε ο βουλευτής Εύβοιας της ΔΗΜ.ΑΡ., Δημ. Αναγνωστάκης , στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ και στην εκπομπή: «Άκρως Ραδιοφωνικό και Απόρρητο» με τον Παναγιώτη Τσούτσια και τον Βασίλη Μπεσκένη.

 «Σε ό, τι έχει να κάνει με τη λίστα Λαγκάρντ έχουμε δυο ζητήματα. Το ένα είναι αν αυτοί που έβγαλαν τα λεφτά τους έξω έχουν φορολογηθεί ή όχι; και από την άλλη είναι τα πολιτικά πρόσωπα, που εκεί εμπλέκεται η επιτροπή του πόθεν έσχες, που θα πρέπει να αναζητήσει ευθύνες.» δήλωσε στο Πρώτο Πρόγραμμα ο Δημήτρης Αναγνωστάκης.

Για το θέμα της υπεξαίρεσης στον ΕΟΤ είπε: « Δεν είναι μόνο τα 147.000 ευρώ, ακούστηκαν και για 12 εκατομμύρια μαύρη τρύπα, για αυτό θα ασχοληθούμε; Δεν είναι ένα μείζον ζήτημα, αυτό δεν θα πρέπει να απασχολήσει το πολιτικό σύστημα και την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Τουρισμού σε πρώτο χρόνο και να υπάρξουν απαντήσεις; Διότι ο προηγούμενος γενικός γραμματέας δεν άφησε απλά σκιές, έδειξε με τον δικό του τρόπο ότι πίσω από αυτό υπάρχει και κάτι μεγαλύτερο. Θα πρέπει να υπάρξει μια σοβαρή πολιτική αναζήτηση ευθυνών και για το προηγούμενο διάστημα.»

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...