Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Τα Κίτρινα Ποδήλατα έρχονται στην Χαλκίδα!

Τα Κίτρινα Ποδήλατα έρχονται την Κυριακή 30/12, στην Χαλκίδα! Με δυνατές μελωδίες, ισχυρά κοινωνικά μηνύματα, ανεξάντλητη σκηνική ενέργεια και πάνω απ’ όλα αυθεντικότητα,επιστρέφουν αυτό τον χειμώνα για το πιο ιδιαίτερο live – έκπληξη της χρονιάς

 Οι Γιώργος και Αλέξανδρος Παντελιάς είναι οι εμπνευστές, δημιουργοί και τα μοναδικά μέλη του μουσικού συγκροτήματος, που σχηματίστηκε και υπάρχει στη δισκογραφία από το Νοέμβριο του 2000. Το 2004 στα Μουσικά Βραβεία Αρίων βραβεύτηκαν ως το καλύτερο έντεχνο συγκρότημα.

Τραγούδια από την έως τώρα επιτυχημένη πορεία τους όπως τα «Μη μ' αγγίζεις», «Να σε δω να γελάς», «Ταξιδεύω το εγώ μου», «Αυτά που έχεις ξεχάσει», «Θα πάρω φόρα», «Ακόμα μια ζωή» αλλά και νέα ακυκλοφόρητα μπλέκονται με ξεχωριστές διασκευές αγαπημένων τραγουδιών από την ελληνική και ξένη ροκ σκηνή, προσφέροντάς μας μια νέα άποψη-πρόταση στο χώρο της live ροκ έντεχνης σκηνής.

Με βασικό μήνυμα πως μπορούμε - ακόμη και σε αντίξοες εποχές - με πολλή δουλειά, συνέπεια και μεράκι να δημιουργούμε, να προτείνουμε και να μην υποχωρούμε, ανατρέποντας αρνητικές ψυχολογίες και καταστάσεις.


Δισκογραφικά έχουν συνεργαστεί με τους Γεράσιμο Ανδρεάτο, Ορφέα Περίδη, Γλυκερία, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Τάνια Τσανακλίδου, Δέσποινα Ολυμπίου ενώ επί σκηνής έχουν συμπράξει με τους Ορφέα Περίδη, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Διονύση Τσακνή, Φίλιππο Πλιάτσικα, Βασίλη Καζούλη, Νίκο Ζιώγαλα,  Δημήτρη Σταρόβα, Όναρ και Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Μουσικοί: Γιώργος Ράλλης / τύμπανα Κώστας Ξηρογιάννης / μπάσο
Επιμέλεια Ήχου (FOH) / Τάσος Μπότης Ηχολήπτης Σκηνής / Χρήστος Θεοδωρίδης

Οδός Ονείρων / Κυριακή 30 Δεκεμβρίου/ 21,30 μ.μ.
εισοδος 13 ευρω με μπυρα/κρασι
τηλ. 2221020504, 6978117103

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...