Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Γιατί τα "βρόντηξε" ο Παγώνης στο Δημ. Συμβούλιο Χαλκίδας


Η πεζοδρόμηση της Αβάντων, η επέκταση του πεζοδρομίου στην παλιά αγορά αλλά και τα κλειστά δημοτικά πάρκινγκ σε συνδυασμό με την ενοικίαση από τον Δήμο κτιρίων με πανάκριβα ενοίκια ενώ έχει στη διάθεσή του "ακίνητα - φιλέτα" ξεχείλισαν το ποτήρι της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Χαλκιδέων που με επικεφαλής τον Χρήστο Παγώνη, αποχώρησε από το Δημοτικό Συμβούλιο της Πέμπτης 29 Νοεμβρίου.

Ο Χρήστος Παγώνης έθεσε για ακόμη μία φορά, το ζήτημα της πεζοδρόμησης της Αβάντων, χωρίς να έχει παρθεί καμία σχετική απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο, όπως ο ίδιος επισημαίνει, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τον κο Ζεμπίλη να προχωρήσει τα έργα.

Επίσης η πεζοδρόμηση στην δεξιά πλευρά της παλαιάς αγοράς, είναι ένα έργο που δεν θα ωφελήσει κανέναν πολίτη, αφού όπως δηλώνει ο Χρήστος Παγώνης, η παλιά αγορά είναι εγκαταλελειμμένη και ένα δήθεν πεζοδρόμιο δεν θα καλυτερεύσει την κατάσταση.

Η Γέφυρα Προόδου και Ελπίδας, ζήτησε από τον Θανάση Ζεμπίλη να δώσει άμεση απάντηση για την μη αξιοποίηση των δημοτικών ακινήτων και για ποιο λόγο ο Δήμος πληρώνει υπέρογκα ποσά σε ενοίκια αφού την ίδια ώρα υπάρχουν στην ιδιοκτησία του Δήμου ακίνητα φιλέτα.

Σύμφωνα με τον Χρήστο Παγώνη, η απάντηση του Δημάρχου είναι ότι τα ενοίκια των κτηρίων που χρησιμοποιεί ο Δήμος δεν τα πληρώνει από το ταμείο του αλλά τα πληρώνει το κράτος. (Καταπληκτικός ο Δήμαρχος: Δεν τα πληρώνουμε εμείς (ο Δήμος) αλλά το κράτος, δηλαδή τα κορόιδα  οι πολίτες)

Τα δημοτικά πάρκινγκ έχουν σταματήσει την λειτουργία τους εδώ και αρκετό καιρό, στερώντας μεγάλα ποσά στα ταμεία του Δήμου, ωστόσο ο Δήμαρχος θέλησε να μην μιλήσει για το μέλλον των δημοτικών πάρκινγκ.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...