Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Συγκέντρωση την Δευτέρα στο Δημαρχείο από τους εργαζόμενους


Συγκέντρωση την Δευτέρα 19 Νοέμβρη στις 11.00 το πρωί από το Δημαρχείο της πόλης (Ληλαντίων και Μεγασθένους) οργανώνει το Σωματείο των εργαζομένων.


Στα μέτρα που περιλαμβάνονται στο μνημόνιο 3 περιγράφεται το φρικτό μέλλον ολόκληρης της Ελληνικής κοινωνίας. Απολύσεις, μισθοί και συντάξεις πείνας, ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, ιδιωτικοποίηση στο νερό και στο φως, διάλυση της υγείας και της παιδείας, καταστροφή, δηλώνει με σχετική ανακοίνωση το Σωματείο των εργαζομένων του Δήμου Χαλκίδας.

Οι εργαζόμενοι με τον αγώνα τους θα τα ακυρώσουν, θα τα ποδοπατήσουν μαζί με αυτούς που τα ψήφισαν και εκείνους που θα αποπειραθούν να τα υλοποιήσουν.
Οι απολύσεις εξπρές που προβλέπονται, σε χρόνο δέκα ημερών, από την δημοσίευση του νόμου δεν θα γίνουν ποτέ, είναι η αναγγελία του πολιτικού και κοινωνικού τους τέλους.
Οι αποφάσεις της διακομματικής εταιρείας που απεργάζεται την ισοπέδωση των Δήμων και την εξαθλίωση της κοινωνίας θα μείνουν κενό γράμμα.
Θα τις καταργήσουμε στους δρόμους, στα εργοτάξια, στις χωματερές, όπου χύνει τον τίμιο ιδρώτα του ο δημοτικός υπάλληλος.
Καλούμε τους δημότες και τις συλλογικότητες της πόλης μας να σταθούν δίπλα μας. Να ξέρουν ότι αγωνιζόμαστε για λογαριασμό όλων των εργαζομένων, των συνταξιούχων, των ανέργων.
Αυτός ο τσαμπουκάς δεν είναι μόνον δικός μας.
Είναι του λαού μας.
Είναι ταξικός και πατριωτικός.
Εχθροί μας είναι οι ληστοκράτες και και τα ενεργούμενα τους.
Ο πόλεμος ανελέητος.
Όλοι στην συγκέντρωση και πορεία που θα γίνει την Δευτέρα 19 Νοέμβρη στις 11.00 το πρωί από το Δημαρχείο της πόλης (Ληλαντίων και Μεγασθένους).
Δεν θα αφήσουμε τους 16 συναδέλφους μας που οδηγούνται στην ανεργία μόνους.Θα γίνουμε η ασπίδα τους.
Δεν θα παραδώσουμε την πόλη στους εργολάβους και στους Γερμανούς “μεταρρυθμιστές”, δεν θα παραδώσουμε την χώρα μας στους νέους κατακτητές
Κάνουμε τον θυμό μας ενέργεια, παλεύουμε με περηφάνια και αξιοπρέπεια μέχρι το τέλος.
Αυτό το ηθικό και αυτήν την αποφασιστικότητα δεν μπορεί κανείς να την νικήσει.
ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ               Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ  ΧΑΡΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΤΟΥΛΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...