Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Οι Έμποροι του Αλιβερίου κατεβαίνουν στην Αθήνα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου, ανακοινώνει την συμμετοχή του στην γενική απεργία, με τα καταστήματα κλειστά, ενώ τα φώτα στις βιτρίνες δεν θα ανάψουν καθόλου.

Αναλυτικά η ανακοινωση του Συλλόγου:
Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ), ενόψει των νέων μέτρων που σβήνουν το μικρό και μεσαίο εμπόριο από τον χάρτη, αποφάσισε στην συνεδρίαση της 8ης Οκτωβρίου την διοργάνωση πανεμπορικού συλλαλητηρίου με κλείσιμο καταστημάτων για την προσεχή Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου.
Το κλείσιμο θα είναι καθολικό σε όλη την Ελλάδα, για όλη την διάρκεια της ημέρας και το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί μπροστά από τα γραφεία της ΕΣΕΕ, στην οδό Μητροπόλεως 42 και ώρα 12.00.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αλιβερίου αποφάσισε στη συνεδρίαση της 13ης Οκτωβρίου να συμμετέχει στις κινητοποιήσεις της 18ης Οκτωβρίου.
Κλείνουμε όλοι τα καταστήματα μας την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012.


Το ΔΣ της ΕΣΕΕ έχει αποφασίσει να μισθώσει λεωφορεία για την μεταφορά μας στην Αθήνα.
Επίσης έγιναν εναλλακτικές προτάσεις όπως:
*Συσκότιση των εμπορικών καταστημάτων από το βράδυ της Τετάρτης έως και το βράδυ της Πέμπτης, 18 Οκτωβρίου με παράλληλη ενημέρωση των τοπικών αστυνομικών αρχών για την αποφυγή κρουσμάτων κλοπών.
*Τοποθέτηση διαγώνιας μαύρης ταινίας στις βιτρίνες και στις προθήκες των καταστημάτων.
Ο Πρόεδρος            Ο Γραμματέας
Παλαιολόγος Γιώργος  Κιούσης Δημήτριος
Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...