Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Το 24ο Σωματειακό Παράρτημα του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ στον ΑΗΣ Αλιβερίου

Συγκροτήθηκε το Σωματειακό Παράρτημα του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ στον ΑΗΣ Αλιβερίου. Πρόκειται για το 24o παράρτημα του Σωματείου, δημιούργημα της αναγκαιότητας εκφρασμένης από τους εργαζόμενους που από τη μία άκρη της χώρας στην άλλη προσδοκούν να αποκτήσουν ένα βήμα υγιούς έκφρασης και διεκδίκησης, σε ένα συνδικάτο που δραστηριοποιείται στους Σταθμούς Παραγωγής και στα Ορυχεία. 
 
Πρόκειται για μία πραγματικότητα που ιδιαίτερα μετά την απόσχιση των κλάδων της επιχείρησης και της δημιουργίας θυγατρικών -ΑΔΜΗΕ (Μεταφορά) και  ΔΕΔΔΗΕ (Διανομή)-  εμφανίζεται περισσότερο επιτακτική. Στη βάση αυτή, οι εργαζόμενοι της μητρικής ΔΕΗ Α.Ε  στέλνουν περισσότερο έντονα από ποτέ το  μήνυμα  της αναγκαιότητας  για συσπείρωση και δράση μέσω του Σωματείου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ. 
Όπως σε κάθε εργασιακό χώρο έτσι και στο Αλιβέρι έχουν προηγηθεί συναντήσεις, επαφές και ενημερώσεις του Προεδρείου του Σωματείου στο πλαίσιο των οποίων τέθηκαν όλα τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της ενέργειας, με το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΔΕΗ και τον αγώνα που δίδεται για τη διατήρηση του δημοσίου χαρακτήρα της, για το ασφαλιστικό, για τα επιδόματα, για τις διεκδικήσεις. Εκ του σύνεγγυς συζητήθηκαν όλα όσα μπορούν να επιτευχθούν από τους εργαζόμενους στον Σταθμό της ΔΕΗ στο Αλιβέρι, σε συνεργασία πάντα με την Διεύθυνση, τις αρχές του τόπου και την τοπική κοινωνία.
Το Σωματείο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, θα συνεχίζει να υλοποιεί τη δέσμευσή του που δεν είναι άλλη από το να δώσει τη δυνατότητα στους εργαζόμενους της ΔΕΗ Α.Ε να αποκτήσουν το πιο αξιόπιστο, έγκυρο και αποτελεσματικό βήμα έκφρασης και διεκδίκησης, ενώνοντας τη φωνή τους με τη φωνή του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...