Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Καθαριστές και τροχονόμοι σε Κύμη - Αλιβέρι

Τρεις εργάσιμες ημέρες, έως την ερχόμενη Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου, έχουν στη διάθεσή τους για να καταθέσουν αιτήσεις και δικαιολογητικά οι ενδιαφερόμενοι για τις εννέα θέσεις που προκήρυξε η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου.

Τρεις εργάσιμες ημέρες, έως την ερχόμενη Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου, έχουν στη διάθεσή τους για να καταθέσουν αιτήσεις και δικαιολογητικά οι ενδιαφερόμενοι για τις εννέα θέσεις που προκήρυξε η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου. Τις θέσεις θα καταλάβουν: -Τέσσερις Καθαριστές Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, και
-Πέντε εθελοντές Σχολικοί Τροχονόμοι, οι οποίοι δεν θα ασφαλίζονται σε κάποιον συγκεκριμένο ασφαλιστικό φορέα και θα αμείβονται με ένα συμβολικό ποσό, το οποίο θα καλύπτει τα έξοδα κίνησής τους.
Οι επιτυχόντες Καθαριστές θα απασχοληθούν με συμβάσεις μίσθωσης έργου για το σχολικό έτος 2012-2013, δηλαδή έως 30 Ιουνίου 2013, ενώ οι Σχολικοί Τροχονόμοι έως και τις 14 Ιουνίου 2013.
Αιτήσεις υποβάλλονται στη Διεύθυνση του σχολείου που άπτεται του ενδιαφέροντος του υποψηφίου. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 22230 23093.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...