Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Συνεδριάζει το Επιμελητήριο για την κατάργηση των ΔΟΥ και τις φωτιές

Το επιμελητήριο Ευβοίας κάνει πρόσκληση έκτακτου διοικητικού συμβουλίου στις  3/9/2012 ημέρα  Δευτέρα και  ώρα  19 : 00,   στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου στον 2ο όροφο,  προκειμένου να γίνει συζήτηση και λήψη αποφάσεων σε διάφορα θέματα.

Tο Επιμελητήριο Εύβοιας, από το 2010 όταν και εμφανίστηκαν τα πρώτα δημοσιεύματα περί κατάργησης των περιφερειακών Δ.Ο.Υ του νομού μας, έθεσε υπόψη της πολιτείας τις πολύ αρνητικές συνέπειες μιας τέτοιας εξέλιξης για τους επαγγελματίες, τους επιχειρηματίες, τους εργαζομένους των Δ.Ο.Υ. και του Ο.Α.Ε.Ε. και τους κάτοικους του νησιού μας. Μετά τα τελευταία δημοσιεύματα για την κατάργηση όλων των περιφερειακών Δ.Ο.Υ του νομού μας (Καρύστου, Κύμης, Λίμνης και Ιστιαίας) αλλά και του Παραρτήματος του Ο.Α.Ε.Ε. Αλιβερίου, το Επιμελητήριο Εύβοιας με γνώμονα την προστασία της επιχειρηματικότητας, της τοπικής ευημερίας και της τοπικής οικονομίας– κατανοώντας ταυτόχρονα τα όποια δημοσιονομικά προβλήματα υπάρχουν – ενεργεί και θα συνεχίσει να ενεργεί, με τρόπο ώστε, να εξαντλήσει όλες τις δυνατότητες για να αποτρέψει την κατάργηση αυτών και την πλήρη απαξίωση του νομού μας.
Στο πλαίσιο αυτών των εξελίξεων αλλά και των δράσεων του Επιμελητηρίου Εύβοιας και με αφορμή παράλληλα τις πυρκαγιές του τελευταίου τριημέρου στην περιοχή της Κύμης που έπληξαν και πάλι το νομό μας :

Καλείστε στις  3/9/2012 ημέρα  ΔΕΥΤΕΡΑ και  ώρα  19 : 00,  να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου στον 2ο όροφο,  προκειμένου να συνέλθει το Διοικητικό Συμβούλιο σε Έκτακτη Διευρυμένη Συνεδρίαση, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω  θέματα.
1. Επικείμενη κατάργηση των περιφερειακών Δ.Ο.Υ του νομού μας και του Παραρτήματος του Ο.Α.Ε.Ε. Αλιβερίου.
2. Πρόσφατες πυρκαγιές στην περιοχή της Κύμης και Ενημέρωση για τα Πυρόπληκτα δάνεια.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...