Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

"Χτύπησαν τον πρόεδρο των ξενοδοχοϋπαλλήλων Εύβοιας"

Ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου κ. Μπασινάς
Χτύπησαν τον πρόεδρο των ξενοδοχοϋπαλλήλων Εύβοιας, καταγγέλλει το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας, με ασαφή ανακοίνωσή του μαι και δεν αναφέρει ΠΟΥ, ΠΟΤΕ και ΠΩΣ έγινε το συγκεκριμένο επεισόδιο.

Θύμα της επίθεσης είναι ο πρόεδρος του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων και Επισιτισμού Εύβοιας, και το Εργατικό Κέντρο, με ανακοίνωσή του  που κάνει λόγο για "στοχοποίηση συνδικαλιστών".

Συγκεκριμένα στην ασαφή, ανακοίνωση αναφέρεται ότι:

" Μέσα στις συνθήκες κρίσης που περνάμε και στην καταπάτηση όλων των εργασιακών δικαιωμάτων, η εργοδοτική αυθαιρεσία φτάνει σε πρωτόγνωρα σημεία.

Στοχοποιούνται  Συνδικαλιστές, εφαρμόζονται απέναντί τους εξοντωτικές  και εκδικητικές πρακτικές, με μόνο στόχο να καμφθεί το φρόνημά τους και να μην  προστατεύουν  τους εργαζόμενους από την εργοδοτική αυθαιρεσία.

Τελευταίο   κρούσμα είναι  η επίθεση  και χειροδικία  απέναντι  στον Πρόεδρο Πρόεδρο  του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων και Επισιτισμού Ν.Εύβοιας (υπάρχει επιστολή).

Διαμηνύουμε προς πάσα κατεύθυνση, ότι θα αντιδράσουμε  ως Συνδικαλιστικό Κίνημα με κάθε νόμιμο μέσο  απέναντι στους εργοδότες – δυνάστες – κοτζαμπάσηδες και θα προστατέψουμε τους εργαζόμενους με κάθε απαραίτητη θυσία."

Η επιστολή του  Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων και Επισιτισμού Ν.Εύβοιας ΔΕΝ κοινοποιείται και έτσι ΔΕΝ ξέρουμε ποιος χτύπησε τον Πρόεδρο και ποιοι στοχοποιούν τους συνδικαλιστές.

Το Εργατικό Κέντρο και τα Σωματεία οφείλουν να ασκούν ΥΠΕΥΘΥΝΗ πολιτική. Και αυτό σημαίνει ότι το σωματείο και οι συνδικαλιστές πρέπει να απευθυνθούν στον Εισαγγελέα, να καταγγείλουν το γεγονός και να δώσουν στη δημοσιότητα ΟΝΟΜΑΤΑ.,,

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...