Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Αλιβερίου απόκτησε ένα επιπλέον 6θέσιο ιστιοπλοϊκό σκάφος τύπου “Topper sport 16”

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Αλιβερίου, στα πλαίσια της άριστης συνεργασίας, με την εταιρεία ΔΕΣΦΑ Α.Ε. απόκτησε ένα επιπλέον 6θέσιο ιστιοπλοϊκό σκάφος τύπου “Topper sport 16”, πλήρως εξοπλισμένο.

Το εν λόγω σκάφος, που αποκτήθηκε με χορηγό τη ΔΕΣΦΑ Α.Ε., θα εξυπηρετήσει επιπρόσθετα τις ανάγκες του Ομίλου μας για την εκπαίδευση κυρίως των μικρών αθλητών ηλικίας 5,5 ετών και άνω, αλλά και τη δυνατότητα εκπαίδευσης και των ενηλίκων αθλητών.

Στην προσπάθεια αυτή θέλουμε να επισημάνουμε ότι η ΔΕΣΦΑ Α.Ε. θα συνδράμει στην εκπαίδευση των μικρών αθλητών ηλικίας από 5,5 έως και 7 ετών, προκειμένου τα μικρά παιδιά να γνωρίσουν δωρεάν το άθλημα της ιστιοπλοΐας και πολλά άλλα μυστικά του μεγάλου αυτού σχολείου που λέγεται θάλασσα, για ένα έτος.

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Αλιβερίου εκφράζει δημόσια τις πιο θερμές ευχαριστίες στην εταιρεία ΔΕΣΦΑ Α.Ε., για την ανιδιοτελή στήριξη του έργου του.

Η απόκτηση του ανωτέρω σκάφους, με τη γενναία αυτή χορηγία στους χαλεπούς καιρούς που διατρέχουμε, θα συμβάλλει αποφασιστικά στην επίτευξη του προσεχούς και απώτερου στόχου και σκοπού μας, δηλαδή στην πλήρη και ουσιαστική ανάπτυξη του Ομίλου μας για τελέσφορη απόδοση όλων των δυνατοτήτων μας, υπέρ του κοινωνικού συνόλου και ιδιαίτερα του ναυταθλητικού τομέα της ιστιοπλοΐας.

Ο ναυταθλητισμός θα πρέπει να είναι άρρηκτα δεμένος με την ιστορία και τη ναυτική παράδοση, να αποτελεί πολιτιστικά και αθλητικά, στόχο υψηλής προτεραιότητας σε μια χώρα θαλασσινή, η οποία διαθέτει πάρα πολλά χιλιόμετρα ακτογραμμών, ιδανικό γεωφυσικό και κλιματικό περιβάλλον.

«Αξίζουμε να ζούμε σε μια χώρα ναυτική και κατεξοχήν θαλασσινή»

ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΥΣΚΟΛΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ Ο ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ, ΠΑΡΕΧΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ, ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ 5,5 ΕΩΣ ΚΑΙ 7 ΕΤΩΝ.

Όσοι γονείς ενδιαφέρονται για περισσότερες πληροφορίες:

- Κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 11.00 έως 14.00 στις εγκαταστάσεις του Ομίλου στον Κάραβο Αλιβερίου, κατά την διάρκεια προπονήσεων.

- Στα τηλέφωνα: Προέδρου, κ. Αργύρη Δημήτρη, 6976791630.

Γεν. Γραμματέα, κ. Ντούρμα Ιωάννη, 6978944994.   

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...