Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Η ΟΝΝΕΔ, διοργτανώνει Camp Ιδεών στην Αγία Άννα

Στα πλαίσια της προσπάθειας για επιμόρφωση και συνεχή ενημέρωση των νέων ανθρώπων σχετικά με την πολιτική και κοινωνική πραγματικότητα, η ΟΝΝΕΔ διοργανώνει 13-15 Ιουλίου το Camp Ιδεών 2012.

Στόχος της συγκεκριμένης διοργάνωσης, είναι μέσα σε ένα ευχάριστο, πλήρως οργανωμένο περιβάλλον, εναρμονισμένο με τη φύση, να αναπτυχθούν οι κατάλληλες συνθήκες ώστε οι συμμετέχοντες να παρακολουθήσουν τις εργασίες ενός πολιτικού τριήμερου με κύρια θεματική ενότητα “Ο ρόλος των εθελοντικών και κοινωνικών κινημάτων στην Ελλάδα της κρίσης”.


Το Camp Ιδεών αποτελεί το φετινό summer school της ΟΝΝΕΔ το οποίο απευθύνεται σε όλα τα μέλη της οργάνωσης, της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ, της ΜΑΚΙ αλλά και σε κάθε νέο και νέα που επιθυμεί να συμμετάσχει.

Μέσα από τις θεματικές ενότητες που θα αναπτυχθούν, φιλοδοξούμε οι συμμετέχοντες να αντιληφθούν τη σημασία της κοινωνικής ενεργοποίησης σήμερα αλλά και να διαμορφωθεί ένας νέος προσανατολισμός για την οργάνωση μας ώστε να μπορέσουμε ως νέοι άνθρωποι να είμαστε άμεσα χρήσιμοι στην ελληνική κοινωνία.

Παράλληλα, θα παρουσιαστούν καινοτόμες ιδέες και λογικές, οι οποίες σε περίοδο ύφεσης και υψηλής ανεργίας θα μπορούσαν να αποτελέσουν διεξόδους για τους συνομηλίκους μας.

Τα σεμινάρια, συνολικής διάρκειας 10 ωρών, θα πραγματοποιηθούν στην Αγία Άννα Εύβοιας στις 13, 14, 15 Ιουλίου, στο Camping Αγία Άννα (Δήμος Νηλέως Εύβοιας).
Περισσότερες πληροφορίες, αλλά και δηλώσεις συμμετοχής, στο http://onned.gr/camp2012/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...