Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

36 ράμματα από σιδερογροθιές για ένα σκούντημα

«Μοιραίο» αποδείχθηκε το καταλάθος σκούντημα ενός νεαρού σε θαμώνα καταστήματος που μαζί με τον φίλο του δεν τον συγχώρησε...τον άγνωστο και άρχισαν να τον χτυπούν με σιδερογροθιές στο πρόσωπο, σύμφωνα με πληροφορίες του ileiapost.gr.

Το περιστατικό έγινε σε κατάστημα της περιοχής του Πύργο τα ξημερώματα του Σαββάτου και ο ο νεαρός κατέληξε στο νοσοκομείο όπου έκανε 36ράμματα!!!

Κόντευε σχεδόν να ξημερώσει όταν σε ένα κατάστημα του Πύργου ένας από τους πελάτες σηκώθηκε για να πάει προς την τουαλέτα όταν κατά λάθος και λόγω στενότητας του χώρου ακούμπησε λίγο έναν άλλο πελάτη. Επιστρέφοντας στην θέση του για τους ίδιους λόγους τον ακούμπησε και πάλι λίγο. 
 
Ο πελάτης που καθόταν σηκώθηκε από την θέση του και με ύφος άγριο τον ρώτησε «Τι έγινε τώρα ρε φίλε γιατί με σκουντάς». Ο νεαρός του ζήτησε συγνώμη και πήγαινε να καθίσει στην θέση του. Φαίνεται όμως πως αυτό δεν ήταν αρκετό για τον εξαγριωμένο νεαρό που έβγαλε σιδερογροθιά την φόρεσε, κάτι που έκανε και ο φίλος του και άρχισαν να χτυπούν τον νεαρό στο πρόσωπο με απίστευτη μανία.
 
Πήγε και ένας από την παρέα του νεαρού να μπει στην μέση αλλά τον χτύπησαν και αυτόν με αποτέλεσμα να φύγει τρέχοντας. Ο νεαρός που είχε καταλάθος σκουντήξει τον κύριο που δεν σήκωνε μύγα στο σπαθί του έτρωγε ξύλο μέχρι που ήρθε το ασθενοφόρο και τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο όπου παρέμεινε μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι της Κυριακής.

Οι δράστες έφυγαν από τον Πύργο και επέστρεψαν στο κλεινόν άστυ από όπου είχαν κατέβει ενώ ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν η αστυνομία έχει ενημερωθεί για το περιστατικό το οποίο ήταν ιδιαίτερα σοβαρό και που στο ίδιο μαγαζί συμβαίνει για δεύτερη φορά χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι φταίει το κατάστημα ή οι ιδιοκτήτες του που είναι ιδιαίτερα αγαπητοί στη κοινωνία του Πύργου και δεν έχουν ποτέ δώσει δικαιώματα.

ileiapost.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...