Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Και αστυνομικός και... εισπράκτορας εταιρίας...

Ένα πρωτοφανές γεγονός για τα δεδομένα της πόλης της Κομοτηνής συνέβη πριν από λίγες ημέρες...

Ζευγάρι Κομοτηναίων, κατήγγειλε ότι την ώρα που έβγαιναν από το σπίτι τους δέχθηκαν την επίθεση ένοπλου αστυνομικού ο οποίος προφανώς «καραδοκούσε» στο σημείο επί ώρα, μέχρι να βγουν έξω. Εκεί όρμησε στο ζευγάρι μαινόμενος και εκτός ελέγχου και πέραν των χυδαίων ύβρεων και απειλών κατά της ζωής τους κουνούσε επιδεικτικά τη θήκη με το όπλο την οποία έφερε μαζί του...

Το συμβάν έληξε γρήγορα ενώ ο ίδιος ο αστυνομικός εξαφανίστηκε αμέσως από το σημείο του συμβάντος πριν προλάβουν να κληθούν οι αστυνομικές δυνάμεις. Στη συνέχεια το ζευγάρι των Κομοτηναίων ενημέρωσε τόσο τις προϊστάμενες αρχές του αστυνομικού όσο και τις αρμόδιες αρχές και ακολούθησε αναζήτηση του.

Η συνέχεια δόθηκε λίγες ώρες αργότερα σε γραφείο ανώτερου αξιωματικού της Αστυνομίας ο οποίος και ανέλαβε να διερευνήσει την υπόθεση. Εκεί προσήλθε τόσο το ζευγάρι, όσο και ο «νταής» αστυνομικός με «κατεβασμένα τα αυτιά» αυτή τη φορά, όπως διέρρευσε από παρευρισκόμενους.

Το ζευγάρι κατήγγειλε πως ο εν λόγω αστυνομικός «λειτουργεί» ως «εισπράκτορας» ιδιωτικής εταιρείας, τους ζητάει τα ποσά που ισχυρίζεται πως χρωστάνε στην εν λόγω εταιρεία και μάλιστα τους προσβάλλει για αυτό τον λόγο μπροστά σε τρίτους, πράγμα που όπως κατήγγειλαν παραβιάζει τα προσωπικά τους δεδομένα. Μάλιστα ενώ τους παρενοχλούσε για μήνες -όπως οι ίδιοι ανέφεραν στην συνέχεια- και όταν η συγκεκριμένη ιδιωτική εταιρεία κατόρθωσε τελικά να εκδώσει τον λογαριασμό, αποδείχτηκε πως τόσο η εταιρεία, όσο και ο εν λόγω «εισπράκτορας» – αστυνομικός είχαν πρόβλημα με την απλή αριθμητική αφού σύμφωνα με τα χρήματα που το ζευγάρι είχε πληρώσει, η διαφορά τους ήταν μόνο 1 ευρώ!

Πηγή: rodopinews.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...