Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Χαλκίδα: Νέα Γραμμογράφηση Κλειστών Γηπέδων Μπάσκετ

Προκειμένου όλοι η αγωνιστικοί χώροι των κλειστών γυμναστηρίων του ΔΟΑΠΠΕΧ, να είναι έγκαιρα έτοιμοι και αγωνιστικά διαθέσιμοι για το άθλημα της καλαθοσφαίρισης, τόσο κατά την προσεχή αγωνιστική περίοδο, όσο κατά το στάδιο προετοιμασίας των ομάδων μπάσκετ, ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ), προέβη σε νέα γραμμογράφηση του παρκέ των αγωνιστικών χώρων, σε δυο κλειστά γυμναστήρια του.

Το κλειστό γήπεδο μπάσκετ «Άλκιμος» στη Ν. Αρτάκη και το κλειστό Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη» (ΔΑΚ), στο Αλωνάκι, με τη νέα γραμμογράφηση που έγινε, είναι πλέον εναρμονισμένα και σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς καλαθοσφαίρισης.

Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα τόσο την καλύτερη εξυπηρέτηση των αθλητικών σωματείων, όσο και την αποσυμφόρηση των κλειστών γυμναστηρίων «Χαλκιά Αναστασιάδη», στην Πειραϊκή Πατραϊκή και «Τάσος Καμπούρης» στον Κάνηθο, τα οποία ήταν τα μόνα που διέθεταν τις απαιτούμενες αγωνιστικές προδιαγραφές για διεξαγωγή επίσημων αγώνων πρωταθλήματος μπάσκετ, με αποτέλεσμα, την επιβάρυνση και καταπόνηση των αγωνιστικών χώρων, λόγω των συνεχών αθλητικών δραστηριοτήτων.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...