Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

«ΛΑΪΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ» με 20 Μπουζούκια

Σε συνέχεια των πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας, το πλήρες πρόγραμμα για το μήνα ΙΟΥΛΙΟ 2012, έχει ως εξής:

«ΛΑΪΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ» με 20 Μπουζούκια


Τη Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012, και ώρα 21.00, στην πλατεία Μάλλιου (Κόκκινο Σπίτι) θα πραγματοποιηθεί η «Λαϊκή Μουσική Βραδιά», με την 20μελή ομάδα Μπουζουκιών, του Δημ. Ωδείου «Ν. Σκαλκώτα» Χαλκίδας.

Μουσική επιμέλεια: Όλγα Κετσεμενίδου και Δημήτρης Κικίδης.

ΧΑΛΚΙΔΑ - Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012, ώρα 21:00, Κάστρο Κανήθου

Θεατρική παράσταση «Αγγέλα Παπάζογλου», με την Άννα Βαγενά. (Αφιερωμένη στη συμπλήρωση 90 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή)

Τιμή εισιτηρίου 17 € και 12 € (φοιτητικό, παιδικό, συνταξιούχοι, άνεργοι κ.ά.)

ΧΑΛΚΙΔΑ - Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012, ώρα 21:00, Θέατρο Κωτσόπουλου, Μέσα Παναγίτσα

Μουσική εκδήλωση με τίτλο: «Μια Πόλη Μαγική», παρουσιάζουν νέοι και νέες (σόλο και ντουέτα) της «Χορωδίας Χρωμάτων» - Παιδική και Χορωδία Νέων Χαλκίδας του ΔΟΑΠΠΕΧ.

Υπεύθυνη χορωδίας & Καλ/κη Δ/νση: Δέσποινα Γερογιάννη

ΧΑΛΚΙΔΑ - Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012, ώρα 21:00, Κάστρο Κανήθου
«Φεστιβάλ Θεάτρου ΔΟΑΠΠΕΧ»

Τη Θεατρική Παράσταση «Ω! Τι κόσμος Μπαμπά» παρουσιάζει το θεατρικό εφηβικό τμήμα του εκπολιτιστικού συλλόγου Κανήθου, σε συνεργασία με το Αεικίνητο Θέατρο, σε σκηνοθεσία Ρ. Νταλαχάνη και Β. Βαλέρη.Η παράσταση είναι φιλανθρωπικού χαρακτήρα, με είσοδο προαιρετικά τρόφιμα ή φάρμακα τα οποία θα δοθούν στο Φιλόπτωχο ταμείο της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδας.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...