Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Απονομή πτυχίων του Προγράμματος Διοίκησης Επιχειρήσεων

Η απονομή των πτυχίων των Πιστοποιητικών Σπουδών στους απόφοιτους του 2ου κύκλου του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, πραγματοποιήθηκε σε εκδήλωση που έλαβε χώρα την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2012, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Εύβοιας.
Το πρόγραμμα του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων αποτέλεσε τον καρπό της συνεργασίας του Επιμελητηρίου και της Ελληνικής Εταιρίας Διοίκησης Επιχειρήσεων. Η ΕΕΔΕ είναι ένας φορέας που υφίσταται από το 1962 και έχει ιδρυθεί από τα μεγαλύτερα ονόματα – διαχρονικά - του επιχειρηματικού κόσμου της χώρας, με σκοπό την διαρκή κατάρτιση των στελεχών στο χώρο των εταιρειών και την επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό των επιχειρήσεων.
Χαιρετισμό στην εκδήλωση απεύθυνε ο Β΄ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου, κος Σταθόπουλος Ιωάννης, που ευχήθηκε να υπάρχουν και άλλες τέτοιες συνεργασίες για να αλλάξει κάποτε η νοοτροπία για την επιχειρηματικότητα και να βελτιωθεί η ανταγωνιστικότητα της χώρας.
Ο Υπεύθυνος Εκπαίδευσης της ΕΕΔΕ, κος Δασκουλίδης Νίκος, τόνισε την άριστη συνεργασία των δύο φορέων στην πολύ δύσκολη εποχή που περνά η χώρα και ευχήθηκε να συνεχιστεί αυτή η εποικοδομητική πρωτοβουλία και να δώσει νέους απόφοιτους του χρόνου. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και η κα Καραμπέτσου Δέσποινα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...