Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Δύο 'Ελληνες έσφαξαν για ένα .. σκύλο τον σεκιούριτι!

Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η δολοφονία του 37χρονου υπαλλήλου εταιρείας σεκιούριτι, η οποία διαπράχθηκε το πρωί, στον προαύλιο χώρο του χώρου φύλαξης εγκαταστάσεων τράπεζας στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρέντη.

Δράστες είναι δύο 'Έλληνες 30 και 37 ετών, οι οποίοι ομολόγησαν την πράξη τους και συνελήφθησαν. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν η πρώτη μέρα στη δουλειά για τον άτυχο υπάλληλο. Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, το θύμα λογομάχησε με το δράστη επειδή ο τελευταίος όταν έβγαζε τα σκυλιά βόλτα του στην περιοχή, λόγω της γνωριμίας του με άλλους υπαλλήλους σεκιούριτι που εργάζονταν στο χώρο, συνήθιζε να εισέρχεται με τα ζώα εντός των εγκαταστάσεων.

Όμως ο 37χρονος δεν γνώριζε την επαφή που είχε ο δράστης με τους συναδέλφους του. Τον πλησίασε λοιπόν, τον ρώτησε ποιος είναι και του ζήτησε να περάσει έξω από το χώρο.

Εκεί, φέρεται να υπήρξε ένταση. Ο δράστης έφυγε, πήγε σπίτι του, πήρε ένα μαχαίρι και σύμφωνα με πληροφορίες επέστρεψε μαζί με έναν φίλο του και συνεργό του. Τότε, χρησιμοποιώντας το μαχαίρι, κατάφερε πολλαπλά τραύματα στο θώρακα του θύματος και τον εγκατέλειψαν στο σημείο.

Περίοικοι ειδοποίησαν την αστυνομία και το πλήρωμα περιπολικού που έφτασε στο σημείο βρήκε τον άτυχο 37χρονο αιμόφυρτο.

Κατά τη μεταφορά του στο Τζάνειο Νοσοκομείο ο 37χρονος εξέπνευσε.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...