Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Τα πλάνα του Φερνάντο Σάντος για το παιχνίδι με τη Ρωσία

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα ολοκλήρωσε η Ελλάδα την προετοιμασία της ενόψει του κρίσιμου αυριανού αγώνα με την Ρωσία, όπου η Εθνική χρειάζεται τη νίκη για να περάσει στα προημιτελικά του Euro 2012.

Ο Φερνάντο Σάντος είδε όλους τους διεθνείς να προπονούνται κανονικά, πλην του Κώστα Χαλκιά, ο οποίος δεν υπολογιζόταν έτσι κι αλλιώς λόγω του τραυματισμού του. Ο Πορτογάλος τεχνικός, αν και δεν αποκάλυψε τα πλάνα του για την αναμέτρηση με τους Ρώσους στην τελευταία προπόνηση, μια και τοποθέτησε ανακατεμένους σε δύο ομάδες αυτούς που προορίζει για βασικούς, θα χρησιμοποιήσει πιθανότατα την εξής ενδεκάδα:

Τερματοφύλακας θα είναι ο Μιχάλης Σηφάκης, ενώ από τα δεξιά προς τα αριστερά της άμυνας θα αγωνιστούν οι Βασίλης Τοροσίδης, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Γιώργος Τζαβέλλας. Η τριάδα στην μεσαία γραμμή θα αποτελείται από τους Κώστα Κατσουράνη, Γιάννη Μανιάτη και Γιώργο Καραγκούνη, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα επιστρέψει ο Φάνης Γκέκας, με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη να αγωνίζεται στο δεξιό άκρο και αριστερά θα διατηρήσει την θέση του στο αρχικό σχήμα ο Γιώργος Σαμαράς.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...