Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Οι τρεις εκπλήξεις του Φώτη Κουβελη στη Χαλκίδα

Ήταν η έκπληξη της προεκλογικής περιόδου. Ο Φώτης Κουβέλης, μα΄ζι με τη γυναίκα του ήρθαν το Σάββατο το  βράδυ στη Χαλκίδα και έτυχαν ενθουσιώδους υποδοχής από τα μέλη και τους φίλους της ΔΗΜΑΡ .


Αυτά τα διαβάσατε και τα ξέρετε. Αυτό που ΔΕΝ ξέρετε είναι οι τρεις μεγάλες εκπλήξεις  που επιφύλασσε ο Φώτης Κουβέλης στους Χαλκιδέους.

Η πρώτη ήταν όταν στη βόλτα του στην παραλία επισκέφθηκε το περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ και αντάλλαξε ευχές με το Νίκο Σόλια και άλλα στελέχη του ΣΥΝ που εκείνη τη στιγμή ήταν στο κομματικό περίπτερο.

Η δεύτερη ήταν η θερμή χειραψία που αντάλλαξε με την κα Περλεπέ, την πρ. βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, που τη συνάντησε , μαζί με το σύζυγό της στην βόλτα για την παραλία.

Η τρίτη ήταν η θερμή αγκαλιά που αντάλλαξαν και αυτός και η γυναίκα του με την Ελένη Αλατά - Καραγιάννη, από τους συνοδοιπόρους  του στην μακρυά πορεία της ανανεωτικής αριστεράς, που ξεκίνησε από το Λεωνίδα Κύρκο και τον Μιχ. Παπαγιαννάκη και συνεχίζεται με τον Φώτη Κουβέλη.

Ο Φώτης και η -μεγάλη παρέα του - απόλαυσαν ουζάκι και τσίπουρο σε ουζερί στη βοιωτική ακτή της Χαλκίδας και έφυγαν πιο αισιόδοξοι από ποτέ.

Και η αισιοδοξία επιβεβαιώθηκε με τον καλύτερο τρόπο στις εκλογές..
Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...