Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

ΣΟΚ: 24χρονη μεταμφιέστηκε σε έφηβο για να συνευρεθεί με 15χρονη

Μια 24χρονη γυναίκα κατηγορείται ότι μεταμφιέστηκε σε έφηβο αγόρι για να παραπλανήσει 15χρονο κορίτσι και να συνευρεθεί σεξουαλικά μαζί του όπως αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής Daily Mail.

Η κατηγορούμενη, Carissa Hads συστήθηκε, μέσω ίντερνετ, σε μια σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, στο 15χρονο κορίτσι σαν 17χρονος James Puryear Wilson.
Ο «Wilson» παρουσιαζόταν μάλιστα σαν πατέρας διδύμων ανεβάζοντας φωτογραφίες από ξένα φυσικά παιδιά. Στη συνέχεια η επικοινωνία τους γινόταν και τηλεφωνικά και το θύμα δήλωσε στο δικαστήριο ότι η 24χρονη (Wilson) της ζητούσε να στέλνει γυμνές φωτογραφίες της.
Τον Δεκέμβριο του 2011 μετά από 14 μήνες επικοινωνίας μέσω ίντερνετ ο «Wilson» ζήτησε να συναντήσει την 15χρονη και τότε η μητέρα του κοριτσιού αποφάσισε να τη συνοδεύσει για να γνωρίσει τον «νεαρό». Συναντήθηκαν λοιπόν σε ένα μοτέλ όπου και διέμειναν, η κόρη και η μητέρα σε ένα δωμάτιο και ο «Wilson» σε άλλο.
Τότε ήρθαν πρώτη φορά σε σεξουαλική επαφή αλλά όπως υποστήριξε η κοπέλα ο «Wilson» δεν έμεινε ποτέ γυμνός απλά άνοιξε το φερμουάρ...Όπως αποκαλύφθηκε η 24χρονη χρησιμοποιούσε τεχνητό πέος. Παρόμοια συνεύρεση είχαν άλλες δύο φορές στο σπίτι της 15χρονης οπότε και εκείνη άρχισε να υποψιάζεται ότι κάτι συμβαίνει.
Μετά από καταγγελία στην αστυνομία ότι ο «Wilson» την απείλησε η αστυνομία κανόνισε ένα τρίτο ραντεβού στο οποίο και συνελήφθη και απειλείται πλέον με 30 χρόνια φυλάκισης.
Πηγή: newsbomb.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...