Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Ποιό είναι το "διακύβευμα" και ποιό το ζητούμενο των εκλογών της 17ης Ιουνίου

Του Βαγγέλη Αγγέλου


Υποψήφιου βουλευτή Εύβοιας της «Δημοκρατικής Αριστεράς»

Πλησιάζει η 17η Ιουνίου, ημέρα που οι έλληνες ψηφοφόροι σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα θα κληθούν για δεύτερη φορά, να επιλέξουν και να δώσουν την ψήφο τους στο κόμμα που τους αντιπροσωπεύει. Δυστυχώς κανένα από τα δύο κόμματα (ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ.) που διαχειριζόταν την τύχη της χώρας χρόνια τώρα, δεν έχει “καταλάβει” η μάλλον κάνουν πως δεν “καταλαβαίνουν”, το μήνυμα του λαού, από τo πρώτο εκλογικό αποτέλεσμα της 6ης Μαΐου.

Σφυρίζουν αδιάφορα για το παρελθόν τους, στα 40 χρόνια που εναλλάξ κυβέρνησαν την χώρα και την έφεραν σ’ αυτή την ζοφερή κατάσταση, με το λαό στο εσωτερικό να μη μπορεί να ανταπεξέλθει στις καθημερινές του ανάγκες και στο εξωτερικό η χώρα να χλευάζεται , από κάθε “σφουγγοκωλάριο” και οι εταίροι μας να μας κουνάνε το δάχτυλο.
Ο κάθε ανεπάγγελτος, επαγγελματίας πολιτικάντης να εφευρίσκει “ατάκες” και “σενάρια” για να αποποιηθεί των ευθυνών του. Και τι δεν μας είπαν, απ’ τα γελοία συνθήματα του τύπου «Λεφτά υπάρχουν», «Δεν ψηφίζουμε το μνημόνιο» μέχρι τις κορώνες «Μαζί τα φάγαμε» και το ανεκδιήγητο «Ψηφίζουμε το δεύτερο μνημόνιο για να σωθεί η χώρα» και βεβαίως  έφταιγαν όλοι  οι άλλοι, εκτός από αυτούς!

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...