Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

«ΙΔΑΝΙΚΑ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ» την Δευτέρα, 2 Ιουλίου 2012 στο ΚΑΣΤΡΟ

Την Δευτέρα, 2 Ιουλίου 2012 στο ΚΑΣΤΡΟ του Καράμπαμπα στον Κάνηθο, ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΛΟΧΕΡΗΣ των θρυλικών  IDOL, το συγκρότημα  ΤΡΙΤΗ ΕΠΟΧΗ και το ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΘΕΣΠΙΣ ανεβάζουν μια ξεχωριστή παράσταση με τίτλο:   «ΙΔΑΝΙΚΑ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ»  

Πωλούνται ιδανικά σε τιμή ευκαιρίας με πολύ χαμηλά επιτόκια….!
Για τους λίγους και εκλεκτούς Έλληνες που θα ήθελαν να ξαναβρούν τα χαμένα ιδανικά τους, η πειραματική θεατρική ομάδα «ΘΕΣΠΙΣ» και το μουσικό σχήμα «Tρίτη Eποχή» ανεβάζουν φέτος το χειμώνα μια ξεχωριστή μουσικό-θεατρική κωμική παράσταση με τίτλο «Ιδανικά με Δανεικά».

Μέσα σε ένα ΙΚΑ ο όρκος του Ιπποκράτη καταπατάται και τσαλακώνεται με κάθε δυνατό τρόπο! Η ζωή και η λογική δεν έχουν καμιά αξία και έχουν χάσει για τα καλά το προβάδισμα στις προτεραιότητες των πρωταγωνιστών!

Το χρήμα και ο εγωκεντρισμός, η άγνοια και ο παραλογισμός δημιουργούν μια αναπάντεχη καθημερινότητα που όμως δεν απέχει σχεδόν καθόλου από τη δική μας όπως την βιώνουμε σήμερα. Η Ελλάδα μας, οι ελπίδες, τα όνειρα, και οι προσδοκίες μας, εμφανίζονται μέσα απο ένα έξυπνο σενάριο, και μια μουσική επένδυση τέτοια! Που αυθόρμητα, σαρκαστικά, με χιούμορ, και με καυστικό διάλογο, χαρτογραφούν την επιβίωση όλων μας!


Εισιτήρια (5 ευρώ) στο τηλ.  69 9700 9700

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...