Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Στη ΝΔ ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Δράσης

Τη Νέα Δημοκρατία πρόκειται να στηρίξει ενεργά ο Στέλιος Σταυρίδης, ο οποίος στις προηγούμενες εκλογές ήταν επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΔΡΑΣΗΣ+ΦΙΣ.


Στη δήλωσή του ο κ. Σταυρίδης αναφέρει ότι μετά την 6η Μαΐου η κατάσταση έχει αλλάξει άρδην και πως στις επόμενες εκλογές διακυβεύεται η Ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας, «από τους λαϊκιστές που πουλάνε ψεύτικη ελπίδα στο λαό».

Παράλληλα σημειώνει ότι, «είναι επιβεβλημένο η Νέα Δημοκρατία να είναι πρώτο κόμμα και να ενισχύσει την εκλογική της δύναμη, διότι μόνον έτσι θα μπορέσουμε να αναχαιτίσουμε τους ανεύθυνους δημαγωγούς, που θέλουν να πάνε την Ελλάδα 50 χρόνια πίσω και να οδηγήσουν τον λαό στην απόλυτη εξαθλίωση».

«Γι αυτό, οι δυνάμεις της δημιουργίας και της αγοράς, οφείλουμε να στηρίξουμε σθεναρά την Νέα Δημοκρατία. Στην τόσο κρίσιμη για την χώρα εκλογική μάχη, δεν περισσεύει καμία ψήφος, αν θέλουμε να κτίσουμε από κοινού, μία ισχυρή, σύγχρονη και υπερήφανη Ελλάδα, μέσα στην Ευρώπη και μέσα στο ευρώ», προσθέτει.

Ο κ. Σταυρίδης καταλήγει λέγοντας ότι, «για τους πιο πάνω λόγους, δηλώνω ότι στις επόμενες εκλογές δεν θα είμαι υποψήφιος ούτε με την ΔΡΑΣΗ, ούτε με κανένα άλλο κόμμα. Θα στηρίξω όμως ενεργά την Νέα Δημοκρατία».

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...