Σάββατο 12 Μαΐου 2012

"Ροζ" κύκλωμα με όμορφα κορίτσια απέσπασαν στρατιωτικά μυστικά απο Τούρκους αξιωματικούς

Σάλος έχει προκληθεί στην Τουρκία με την εξουδετέρωση ροζ κυκλώματος με όμορφα κορίτσια τα οποία  αποσπούσαν στρατιωτικά μυστικά από τους αξιωματικούς πελάτες τους!

Ηδη η τουρκική αστυνομία συνέλαβε 29 άτομα ανάμεσα τους 9 εν ενεργεία αξιωματικούς και διενεργεί έρευνες για το μέγεθος του κυκλώματος και τα κρατικά μυστικά δόθηκαν στις κοπέλες.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία το κύκλωμα λειτουργούσε με τον εξής τρόπο. Τα κορίτσια προσέλκυαν κάποιους από τους αξιωματικούς και βρίσκονταν μαζί τους έναντι κάποιας αμοιβής. Μόνο που τη συνεύρεση την κατέγραφαν σε κάμερες. Αργότερα με το βιντεοσκοπημένο υλικό απειλούσαν το θύμα ζητώντας του ή να τους φέρει σε επαφή με ανώτερο αξιωματικό για να τον παγιδεύσουν ή του ζητούσαν συγκεκριμένες στρατιωτικές πληροφορίες τις οποίες πωλούσαν έναντι αμοιβής σε αγνώστους.

Στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των μελών του κυκλώματος βρέθηκαν πολλά στρατιωτικά ντοκουμέντα, διευθύνσεις και τα τηλέφωνα της στρατιωτικής ηγεσίας και άλλα στοιχεία τα οποία δεν ανακοινώνονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...