Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Ο Λε-Πα «περιοδεύει» τη θεατρική παράσταση «Ο παππούς έχει πίεση» στην Αμερική

Κωνσταντινίδη - Πανταζής - Καπουτζίδης
Σε ρόλο συμπαραγωγού μαζί με τον κουμπάρο του μεγαλοεπιχειρηματία Στήβ Κουρτίδη, ο οποίος διαπρέπει μαζί με τον γιο του Χρήστο, στο χώρο των επιχειρήσεων και καλλιτεχνικών παραγωγών στην Αμερική, ο Λευτέρης Πανταζής ανοίγει τα φτερά του… σε κάτι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα. 
Ενώνοντας τις δυνάμεις τους, ταξιδεύουν σε Καναδά και άλλες αμερικανικές πόλεις την επιτυχημένη θεατρική παράσταση «Ο παππούς έχει πίεση» που από τις αρχές Σεπτέμβρη και για 15 παράστασεις, οι ομογενείς μας και όχι μόνο θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά και να χειροκρότήσουν τους αγαπημένους τους ηθοποιούς, στην πιο σπαρταριστή θεατρική κωμωδία της χρονιάς. 
Βουτσάς - Ανδρούτσου - Λαγούτης - Παυλίδου
Η πρόταση αυτή βρήκε από την πρώτη στιγμή σύμφωνους τον παραγωγό της παράστασης Κώστα Σπυρόπουλο αλλά και την σκηνοθέτη του θεατρικού έργου Δήμητρα Παπαδοπούλου ενώ οι πρωταγωνιστές της Κώστας Βουτσάς, Ελισάβετ Κωσταντινίδη, Σοφία Παυλίδου,Θωμαίς Ανδρούτσου, Κώστας Αποστολάκης, Πέτρος Λαγούτης, ξετρελλάθηκαν στην ιδέα και μόνο από τις πρώτες συζητήσεις που είχαν με τον δημοφιλή τραγουδιστή και τον  Στήβ Κουρτίδη. 
Μια συνταγή επιτυχίας από τον Έλληνα επιχειρηματία που διαπρέπει στην Αμερική, δοκιμασμένη ξανά στο παρελθόν, αφού εκείνος πριν από 20 χρόνια είχε πάει τον Στάθη Ψάλτη μαζί με την θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστούσε στην υπερατλαντική ήπειρο, σπάζοντας κυριολεκτικά τα ταμεία. Κάτι που αναμφισβήτητα θα συμβεί και με την θεατρική παράσταση «Ο Παππούς έχει πίεση», αφού είναι η πρώτη ελληνική θεατρική παράσταση που βγαίνει εκτός συνόρων…για να αγκαλιαστεί από το φιλοθεάμων κοινό της μεγάλης ηπείρου! 
Ο Λευτέρης Πανταζής, που θα ταξιδέψει στην Αμερική μαζί με τους δημοφιλής ηθοποιούς, θα παρατείνει την εκεί παραμονή του, αφού θα δώσει μια σειρά συναυλιών!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...