Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Πήγε να αυτοκτονήσει για 20 ευρώ

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν και στο δημαρχείο της Πάτρας. Δημότης πλήρωσε δύο φορές μία κλήση ύψους 20 ευρώ. Έκανε απίστευτο σαματά για να πάρει τα λεφτά του πίσω και στο τέλος απειλούσε να πέσει στο κενό από το παράθυρο του δημαρχείου όταν διαπίστωσε ότι δεν μπορούσαν να τον εξυπηρετήσουν άμεσα!

Ο αγανακτισμένος Πατρινός πήγε στην οικονομική υπηρεσία, ζήτησε τα χρήματά του, ενώ παράλληλα ζήτησε από τους υπαλλήλους να τον ενημερώσουν γιατί δεν είχε περαστεί στο σύστημα η πληρωμή της συγκεκριμένης κλήσης στις 26/10/2009 με αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθεί εκ νέου. Κανείς δεν του έδινε εξήγηση και τότε εκείνος αγανακτισμένος άνοιξε το παράθυρο και απειλούσε να πέσει στο κενό.

Οι δημοτικοί υπάλληλοι τον παρακαλούσαν να μην πηδήξει και κάποιοι έβγαζαν χρήματα από την τσέπη τους, για να του επιστρέψουν τα 20 ευρώ. Κλήθηκε και η αστυνομία και τελικά οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ηρεμήσουν. Με τη συνοδεία τους οδηγήθηκε στον αρμόδιο αντιδήμαρχο, ο οποίος του εξήγησε πως η διαδικασία επιστροφής χρημάτων είναι περίπλοκη και χρονοβόρα και θα πρέπει να εγκριθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...