Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Το μαύρο πολιτικό χρήμα, τα οικονομικά σκάνδαλα και η χρηματοδότηση των κομμάτων.

Τα πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά δεδομένα γύρω μας αλλάζουν. Μία καινούργια περίοδος έχει ήδη ξεκινήσει, με νέους κανόνες και νέους πρωταγωνιστές. Η Παρέμβαση αποτελεί μία νέα ενημερωτική εκπομπή για τη νέα αυτή εποχή.

Οι ρίζες της διαφθοράς στην πολιτική και στην οικονομία: Αυτή την Πέμπτη, η εκπομπή Παρέμβαση, ερευνά το μαύρο πολιτικό χρήμα και τις διαδρομές του, τα οικονομικά σκάνδαλα και τη χρηματοδότηση των κομμάτων.

Οι εκπρόσωποι των πολιτικών κομμάτων Παντελής Οικονόμου, Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών και Υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μάρκος Μπόλαρης, Υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μανώλης Κεφαλογιάννης, Υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, Υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Λιάνα Κανέλλη, Υποψήφιος Βουλευτής του Κ.Κ.Ε., Γιώργος Κύρτσος, Επικεφαλής του Ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΛΑ.Ο.Σ., Μάκης Μπαλαούρας, Υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Νίκος Τσούκαλης, Υποψήφιος Βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς και Γιώργος Κοντογιάννης, Υποψήφιος Βουλευτής της Δημοκρατικής Συμμαχίας, συζητούν με τη Γιάννα Παπαδάκου (ΦΩΤΌ) και αποκαλύπτουν.


Παρέμβαση, την Πέμπτη, 26 Απριλίου στις 24:00, στον Alpha.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...