Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Οι "διαρροές ονομάτων" προκάλεσαν ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας

the logo of syriza
the logo of syriza (Photo credit: Wikipedia)

" Όταν θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις από τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ θα ανακοινωθεί το ψηφοδέλτιο, έως τότε ότι δημοσιεύεται από μη αναγνωρισμένα συλλογικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ δεν ισχύουν". 


Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση της Τ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας, που εκδόθηκε μετά τις "διαρροές ονομάτων" σε εφημερίδες και blogs.

Είναι φανερό ότι η παραίτηση Βλαχογιώργου αλλά και η εσπευσμένη ανακοίνωση της ΑΚΟΑ (πριν την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου) του ονόματος του Κώστα Δαύλια, ως  υποψήφιου με τον ΣΥΡΙΖΑ, έχουν προκαλέσει την ανακοίνωση που υπογράφει ο Θοδωρής Ρουμελιωτάκης,  μέλος της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ.

Flags of Coalition of the Radical Left support...
 (Photo credit: Wikipedia)
Στην ανακοίνωση (που ΔΕΝ μας στάλθηκε) αναφέρονται τα εξής:

Συνεχίζονται οι επαφές και οι συζητήσεις για την ολοκλήρωση των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ από την Εύβοια. Με επιστολή από τον ΣΥΡΙΖΑ αναφέρονται τα εξής: Στα πλαίσια της προετοιμασίας της πολιτικής συμμαχίας για τις εκλογές (όποτε γίνουν αυτές), συνεχίζονται οι συζητήσεις στην Τ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας για την σύνθεση του ψηφοδελτίου της Εύβοιας.

Σύμφωνα με την ομόφωνη απόφαση της πανελλαδικής συντονιστικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ (19/2//2012) τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι απλώς άθροισμα των δυνάμεων που υπάρχουν αυτήν την στιγμή στον ΣΥΡΙΖΑ, είναι ανοιχτά στην κοινωνία και ταυτόχρονα να εκφράζεται ο κόσμος των αγώνων και των κινημάτων, επίσης να εκφράζεται η πολύχρωμα και ο πλουραλισμός του ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος όλες/όλοι οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ που θα εκλεγούν δεσμεύονται για την δράση τους στο πλαίσιο μίας ενιαίας Κοινοβουλευτικής ομάδας του σχήματος στο οποίο ανήκουν όλες οι έδρες που κερδίζονται στις εκλογές.

Όταν θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις από τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ θα ανακοινωθεί το ψηφοδέλτιο, έως τότε ότι δημοσιεύεται από μη αναγνωρισμένα συλλογικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ δεν ισχύουν.

Η πρόταση της ΑΚΟΑ προς το συντονιστικό του ΣΥΡΙΖΑ Ευβοίας σχετικά με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες εκλογές, είναι αυτή του μέλους της σ. Κώστα Δαύλια"


Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...