Κυριακή 8 Απριλίου 2012

3ωρες στάσεις εργασίας ξεκίνησαν οι εργαζόμενοι στην ΑΛΛΑΤΙΝΗ

Τρίωρες στάσεις εργασίας ξεκίνησαν οι εργαζόμενοι στην ΑΛΛΑΤΙΝΗ γιατί η επιχείρηση προτείνει στους εργαζόμενους μειώσεις μισθών, κατάργηση νυχτερινών και κεκτημένων που υπάρχουν χρόνια στην επιχείρηση.

Σε ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας επισημαίνει:

"Μια επιχείρηση όπου μέσα στον κυκεώνα της κρίσης έχει τις ελάχιστες απώλειες στα κέρδη τους και είναι σε έντονη αναπτυξιακή πορεία, είναι ανεπίτρεπτο  να προχωράει σε τέτοιες προτάσεις εκμεταλλευόμενη την περιρρέουσα ατμόσφαιρα.

Οι εργαζόμενοι ενωμένοι όσο ποτέ άλλοτε δίπλα στο Σωματείο δίνουν την απάντηση στην εργοδοσία.
Ευελπιστούμε ότι μια επιχείρηση μεγάλη στο χώρο της, όπως είναι η  ELBISKO θα δει με σύνεση το πρόβλημα που  πάει να δημιουργήσει και να  προχωρήσει άμεσα σε μια τέτοια Σ.Σ.Ε., όπου θα εξασφαλίζει την αξιοπρέπεια των εργαζομένων αλλά και την εργασιακή ειρήνη που είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη της Εταιρίας. "

Η σημαντική παραγωγική δύναμη της Elbisco βασίζεται στα δύο εργοστάσιά της, στη Χαλκίδα και στο Πικέρμι.

Το εργοστάσιο στη Γλύφα Xαλκίδας, διαθέτει σήμερα 13 γραμμές παραγωγής, αυτόματο συγκρότημα συσκευασίας αλεύρου, καθώς και ειδικά διαμορφωμένους αποθηκευτικούς χώρους, με μέγιστη παραγωγική του δυνατότητα στους 16.000 τόνους ετησίως όσον αφορά τα μπισκότα, και στους 27.000 τόνους όσον αφορά το συσκευασμένο αλεύρι.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...