Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Περλεπέ: Μαζική συμμετοχή στην κάλπη και υπερψήφιση του Βενιζέλου

Η Βουλευτής Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ κ. Κατερίνα Περλεπέ-Σηφουνάκη, σε μήνυμά της προς τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ του Νομού μας για την εκλογή του νέου Προέδρου του κόμματος την Κυριακή 18 Μαρτίου, αναφέρει:

«Στην πιο δύσκολη περίοδο για τη χώρα και στην πιο κρίσιμη στιγμή για το ΠΑΣΟΚ από την ίδρυσή του, καλώ όλα τα μέλη και τους φίλους του κινήματός μας στην Εύβοια, να συμμετάσχουν μαζικά στην εκλογική διαδικασία στις 18 του Μάρτη, για την ανάδειξη του νέου μας Προέδρου και να υπερψηφίσουν τον Βαγγέλη Βενιζέλο.

Και, από τη Δευτέρα 19 Μαρτίου, τους καλώ επίσης, να πορευτούμε όλοι μαζί στον αγώνα για την νίκη στις βουλευτικές εκλογές.

Να ξαναδώσουμε έτσι τη δυναμική που δικαιούται και αξίζει το κόμμα μας ώστε να μπορέσουμε, ενωμένοι και δυνατοί, να πρωτοστατήσουμε πάλι στη μεγάλη προσπάθεια, για να βγει η χώρα από την κρίση και να δικαιωθούν οι θυσίες των πολιτών.

Στόχο έχουμε, πάλι το κόμμα μας να είναι η πρώτη δύναμη, η δύναμη ευθύνης που μας αρμόζει, ώστε να πάει μπροστά η Ελλάδα και η ελπίδα να ανατείλει ξανά για όλους τους πολίτες.

Ας αφήσουμε κατά μέρους τις δικαιολογημένες πικρίες ή και τον θυμό και ας στοιχηθούμε πάλι στις γραμμές του αγώνα.

Το ΠΑΣΟΚ είμαστε εμείς, είναι η ιστορία μας, είναι η υπόσχεσή μας για ένα στέρεο, καλύτερο Αύριο».

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...