Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

ΔΗΜΑΡ: Τη διεύρυνση του κόμματος ζήτησε από την Κ. Ε. ο Φώτης Κουβέλης

Την πολιτική διεύρυνσης της Δημοκρατικής Αριστεράς με δυνάμεις που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ, υπερασπίστηκε ο Φώτης Κουβέλης σε παρέμβασή του απόψε στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματός του.

Ο κ. Κουβέλης πρότεινε στην Κεντρική Επιτροπή να κάνει δεκτή την εισήγησή του, τονίζοντας ότι πρέπει να προχωρήσει η συνεργασία με τις δυνάμεις αυτές προκειμένου να προχωρήσει η πολιτική της ΔΗΜΑΡ για τη συγκρότηση του χώρου του δημοκρατικού σοσιαλισμού. Στην εισήγησή του, ο κ. Κουβέλης έθεσε το κόμμα του σε πλήρη ετοιμότητα ενόψει των εκλογών, οι οποίες, όπως είπε, πιθανότατα θα γίνουν την 29η Απριλίου και υπογράμμισε ότι η Δημοκρατική Αριστερά εδώ και καιρό είναι έτοιμη με όλες τις δυνάμεις της, με σταθερό συμπαραστάτη την ίδια την κοινωνία, για να δώσει τη μάχη των εκλογών, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θα δώσουμε την εκλογική μάχη πάντοτε με σχέση εμπιστοσύνης προς τους πολίτες, προς την κοινωνία, από τη δική μας θέση ευθύνης απέναντι στη χώρα και τους πολίτες, είπε ο κ. Κουβέλης .

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ πρόσθεσε ότι με πρόγραμμα, με θέσεις, με συγκεκριμένες διεκδικήσεις, η Δημοκρατική Αριστερά θα απευθυνθεί συστηματικά και επίμονα στον ελληνικό λαό και θα ζητήσει να μας δώσει τη δύναμη εκείνη η οποία αντιστοιχεί στις θέσεις μας, στη δράση μας, στους αγώνες μας προκειμένου να κρατήσουμε τη χώρα ζωντανή αλλά και την κοινωνία όρθια.

Η απόφαση για τη διεύρυνση της ΔΗΜΑΡ με τους ανεξάρτητους βουλευτές, Γιάννη Αμοιρίδη, Γιάννη Μιχελογιαννάκη, Ηλία Θεοδωρίδη, Τσετίν Μάντατζη και Γιώργο Παπαμανώλη, θα ληφθεί στο τέλος της μακράς συνεδρίασης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...