Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Σταυρούλα Οικονομέα: Παραιτήθηκε (και αυτή) από το ΠΑΣΟΚ Στερεάς

Παραιτήθηκε και η  Σταυρούλα Οικονομέα, μέλος της Περιφερειακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ  Στερεάς Ελλάδας. Πρόκειται για τη δεύτερη σημαντική παραίτηση, μετά από εκείνη του Γραμμαέας της Περιφέρειας κ. Γεράλη και ήδη στο ΠΑΣΟΚ της περιφέρειας οι απλοί τριγμοί εξελίσσονται σε συνεχείς σεισμικές δονήσεις.

Στην επιστολή της η κα Οικονομέα λέει:

"Σαν φυσική συνέχεια της δημόσιας επιστολής μου από τον Νοέμβριο του 2011 με άλλους δύο συντρόφους μου, με την οποία δημόσια εξέφραζα την διαφωνία μου με τις πολιτικές που εφαρμόζει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και την συμμετοχή του ΛΑΟΣ στην κυβέρνηση, σήμερα για άλλη μια φορά η ελπίδα διαψεύστηκε με την ψήφιση του ¨Μνημονίου 2¨.

Προσωπικά έχασα κάθε ελπίδα να περιμένω πλέον ότι το ΠΑΣΟΚ θα ανακτήσει τη ιδεολογική και πολιτική του φυσιογνωμία.

Όλοι εμείς, όλο αυτό το διάστημα ανεχτήκαμε δια της σιωπής, μια πολιτική που δεν αποφασίσαμε, μια πολιτική που δεν έχει να κάνει με τίποτα, με τα παλιότερα πολιτικά και ιδεολογικά χαρακτηριστικά της μεγάλης δημοκρατικής μας παράταξης.

Με την πολιτική που ακολουθήσαμε έως σήμερα και με την αποδοχή του ¨Μνημονίου 2¨, διευρύνεται η ύφεση στη χώρα, συρρικνώνονται τα λαϊκά εισοδήματα, αυξάνεται η ανεργία, καταστρέφεται η παραγωγική βάση της χώρας, καταλύεται το κοινωνικό κράτος, κτυπιούνται τα ασφαλιστικά και εργασιακά δικαιώματα, πωλείται η περιουσία του Ελληνικού Δημοσίου.

Για τον λόγο αυτό υποβάλλω την παραίτηση μου από μέλος, της Περιφερειακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Στερεάς Ελλάδος και παραμένω στις τάξεις του ΠΑΣΟΚ ως απλό μέλος. Δίνοντας στον εαυτό μου μια πιθανή τελευταία ελπίδα.

Κρατάω μέσα στη καρδιά και στη μνήμη μου, το ΠΑΣΟΚ των εφηβικών μας χρόνων. Το ΠΑΣΟΚ του μεγάλου μας δασκάλου ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

Δεν αποχωρώ σε ότι ασπάστηκα!!! Όταν η αδικία γίνεται νόμος τότε η αντίσταση γίνεται καθήκον!!! Η πολιτική του ΠΑΣΟΚ πρέπει να εκφράζει τους αποκλεισμένους, τους ανήμπορους τους φτωχούς και τους μη προνομιούχους. Ο θυμός και η οργή των απλών μελών και των μη κρατικοδίαιτων του ΠΑΣΟΚ είναι μεγάλος.

Ευχαριστώ τους συντρόφους μου και φίλους του ΠΑΣΟΚ της Ευβοίας που με τίμησαν με την ψήφο τους.

Σας αποχαιρετώ με το τραγούδι του Μ. Θεοδωράκη «Αρνιέμαι να με κάνουν ότι θένε….»

Α ν τ ί ο
Συντροφικά
Οικονομεα Σταυρούλα

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...